• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Çok anmışsınız kulaklarım çınladı geldim:KK70:
Adım Mune :)))) baş harfim Mune, namım zalim müdire, logom kuru kafa :)))) tırpan yaba, testere, koçbaşı, biçerdöver gibi alet edavat kabulümdür.

Testere benden ahretlik,hemde en elektrili olanından :KK53: :KK53:

Çok anmışsınız kulaklarım çınladı geldim:KK70:
Adım Mune :)))) baş harfim Mune, namım zalim müdire, logom kuru kafa :)))) tırpan yaba, testere, koçbaşı, biçerdöver gibi alet edavat kabulümdür.
Abla benim Nevreste diyorum nevriye mi diyorlar:70:Nevriyeye benzer bir halim var mı:70:
Bu arkadaş Nevriye:70:
images (1).jpeg

Abla benim Nevreste diyorum nevriye mi diyorlar:KK70:Nevriyeye benzer bir halim var mı:KK70:
Bu arkadaş Nevriye:KK70:
Eki Görüntüle 2694759
Sağolsunlar sevdiklerinden merak ediyorlar ama gizemli olmak iyidir:))) Gerçi beni sosyal medyadan bile bulamazlar çünkü yokum, bir ara sitenin sosyal medya hesaplarındaki bağlantılarından araştıranlar olmuş, yaş, çocuk vb özelliklerden bambaşka kişilerin profiline bakıp bu mune olabilir mi acaba demişler.

Sağolsunlar sevdiklerinden merak ediyorlar ama gizemli olmak iyidir:))) Gerçi beni sosyal medyadan bile bulamazlar çünkü yokum, bir ara sitenin sosyal medya hesaplarındaki bağlantılarından araştıranlar olmuş, yaş, çocuk vb özelliklerden bambaşka kişilerin profiline bakıp bu mune olabilir mi acaba demişler.
Abla benim var ve buluyorlar:70:
Gizemli olmak güzeldir:)

Abla benim var ve buluyorlar:KK70:
Gizemli olmak güzeldir:)
Hayal etsinler diye çabalıyorum, cismimi görseler 1,5 metre pigmeden hallice, çanta bile durmayan omuzlar, kafada bandana, hipi mi nedir belli olmayan serseri gibi bir kadın mı yoksa tayyör giymiş gözlüklü saçları topuz iri kadın mı :KK70:
Gölgem enine boyuna ama işte gölge sonuçta hahahahahahhaha

Nevriye hala çıtır:KK70:

Corcda geldi

Hayal etsinler diye çabalıyorum, cismimi görseler 1,5 metre pigmeden hallice, çanta bile durmayan omuzlar, kafada bandana, hipi mi nedir belli olmayan serseri gibi bir kadın mı yoksa tayyör giymiş gözlüklü saçları topuz iri kadın mı :KK70:

Valala süper bir kadınsın ahretliğim :KK200:

Hayallerde farklı düşünüyorlar .Mesela beni hep yaşlı düşünüyorlar.Yaşlı,olgun bir kadın:70:

Hayallerde farklı düşünüyorlar .Mesela beni hep yaşlı düşünüyorlar.Yaşlı,olgun bir kadın:KK70:
Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim :KK70:

Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim :KK70:
Oysa alakası yok:70:

Back