• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Zaten direkt senden ders alacağım, belki damadım yadırgamaz ama annesi babası normal insanlar olursa bilemeyeceğim, eh artık onlarda alışır alışmak zorunda:))))
Eşin sıkılmıştır tabii kamuflajdan, sen direkt askeriyeden ben kayınpederden ötürü, çekiyor işte bu tip kıyafetler:KK70:

Onlar alıştı artık bana bidekısa giyiyorum ya hepten alıştı kaygana hanım :KK70::KK70:
Herhalde ondan ayakta terlik kafada hasır şapka hazır olda ben :KK70::KK70::KK70:

Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı ,tabi forumun mutfağında olunca:KK70:
@HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı:KK70:
Sen bize göre daha çocuksun, mutfak ev işi demeyin, malum onlara alerjim var, biraz ev işi mi o da nedir yazınca patron kızıyor, ev işi sitede sonum olacak bu gidişle :))))
Sabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi bana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ovvvv söyle bakalım güzel kız nerede yazdın, kimlere yazdın :KK8:

Sen bize göre daha çocuksun, mutfak ev işi demeyin, malum onlara alerjim var, biraz ev işi mi o da nedir yazınca patron kızıyor, ev işi sitede sonum olacak bu gidişle :))))

Bize kötü örnek oluyorsun:70:

İmmmmmm şeyyyyyyy ben masumum :oops:

Tabi o kadar uslu durun diyorum:KK70:

Aynen bak bana uslu durun diyen ben mapısa giren gene ben :KK70: :KK70:

Bir kere düştük,usta olduk :KK70:

Hemde 1 kere yaniii cıkksss olmaz az bile :KK70::KK70:

Çirkin biri işte:KK70:

Amaninnnn duymasınnn şimdiii :KK70:

Aşk ola abla ben burda kimin tavuğuna.kış demişim akillı uslu oturuyom bi köşede :KK53:

Böyle konuşunca bir anda dalıyon bdv'ye güm diye gisiveriyorsun mesela ben tıkıyor mapısa hemennn hiç acımıyor bqana :KK70::KK70:

Back