- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Zaten direkt senden ders alacağım, belki damadım yadırgamaz ama annesi babası normal insanlar olursa bilemeyeceğim, eh artık onlarda alışır alışmak zorunda:))))
Eşin sıkılmıştır tabii kamuflajdan, sen direkt askeriyeden ben kayınpederden ötürü, çekiyor işte bu tip kıyafetler
Ondan geldi son duanı etBenim aklımda gorunce ilk o geldi
Yok biz sevgi pıtırcığıyız bana bir şey demez
Ondan geldi son duanı etTarifini veririm aklın kalmasın
Bende o kokoşu gördümAranız düzeldi nasılsa senide gördüya artık huzura erdi bayan gazozcu
Sen bize göre daha çocuksun, mutfak ev işi demeyin, malum onlara alerjim var, biraz ev işi mi o da nedir yazınca patron kızıyor, ev işi sitede sonum olacak bu gidişle :))))Benim yaşı bilmeyenlerde 48 sanıyor ve dediğin gibi ev hanımı tarzı ,tabi forumun mutfağında olunca
@HAbibte düne kadar bana nene diyordu şimdi bıraktı
Ovvvv söyle bakalım güzel kız nerede yazdın, kimlere yazdınSabah bı tehdit msj yayinlamistim seni burda gorunce bi titireme geldi bana
Tabi o kadar uslu durun diyorumCeza olarak oy moy yok ona demi
Bize kötü örnek oluyorsunSen bize göre daha çocuksun, mutfak ev işi demeyin, malum onlara alerjim var, biraz ev işi mi o da nedir yazınca patron kızıyor, ev işi sitede sonum olacak bu gidişle :))))
Ovvvv söyle bakalım güzel kız nerede yazdın, kimlere yazdın
Bir kere düştük,usta oldukLazım oldumu haber sal hemen yollayım sana
Valla dener hiç belli olmuyor güm diye gidiyorum nasılsa
Tecrübe işte mapıs damı filan
Çirkin biri işteAnlatsana nasıl biri o kokoş gazozcu
Aşk ola abla ben burda kimin tavuğuna.kış demişim akillı uslu oturuyom bi köşedeCeza olarak oy moy yok ona demi
GöstereyimAşk ola abla ben burda kimin tavuğuna.kış demişim akillı uslu oturuyom bi köşede
Aşk ola abla ben burda kimin tavuğuna.kış demişim akillı uslu oturuyom bi köşede
Çirkin biri işte
İmmmmmm şeyyyyyyy ben masumumSen bize göre daha çocuksun, mutfak ev işi demeyin, malum onlara alerjim var, biraz ev işi mi o da nedir yazınca patron kızıyor, ev işi sitede sonum olacak bu gidişle :))))
Ovvvv söyle bakalım güzel kız nerede yazdın, kimlere yazdın
Görmez inşaallah
Görürse yine huysuz diye yazabilir sanaGörmez inşaallah
Tabi o kadar uslu durun diyorum
Bir kere düştük,usta olduk
Çirkin biri işte
Aşk ola abla ben burda kimin tavuğuna.kış demişim akillı uslu oturuyom bi köşede
Beni ispikleyeni ispiklerim gormezsede ben derim kiGörmez inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?