- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Çok anmışsınız kulaklarım çınladı geldim
Adım Mune :)))) baş harfim Mune, namım zalim müdire, logom kuru kafa :)))) tırpan yaba, testere, koçbaşı, biçerdöver gibi alet edavat kabulümdür.
Dedim benÇok anmışsınız kulaklarım çınladı geldim
Adım Mune :)))) baş harfim Mune, namım zalim müdire, logom kuru kafa :)))) tırpan yaba, testere, koçbaşı, biçerdöver gibi alet edavat kabulümdür.
Abla benim Nevreste diyorum nevriye mi diyorlarÇok anmışsınız kulaklarım çınladı geldim
Sağolasın ahretlik, toplu katliamlarda lazım oluyorTestere benden ahretlik,hemde en elektrili olanından
Ilk sende denemesin,ahretlik falan dinlemez malumTestere benden ahretlik,hemde en elektrili olanından
Bilirim bilirimYok biçmez szleri,en çok beni biçiyor burada
Sağolsunlar sevdiklerinden merak ediyorlar ama gizemli olmak iyidir:))) Gerçi beni sosyal medyadan bile bulamazlar çünkü yokum, bir ara sitenin sosyal medya hesaplarındaki bağlantılarından araştıranlar olmuş, yaş, çocuk vb özelliklerden bambaşka kişilerin profiline bakıp bu mune olabilir mi acaba demişler.Abla benim Nevreste diyorum nevriye mi diyorlarNevriyeye benzer bir halim var mı
Bu arkadaş Nevriye
Eki Görüntüle 2694759
Abla benim var ve buluyorlarSağolsunlar sevdiklerinden merak ediyorlar ama gizemli olmak iyidir:))) Gerçi beni sosyal medyadan bile bulamazlar çünkü yokum, bir ara sitenin sosyal medya hesaplarındaki bağlantılarından araştıranlar olmuş, yaş, çocuk vb özelliklerden bambaşka kişilerin profiline bakıp bu mune olabilir mi acaba demişler.
Abla benim Nevreste diyorum nevriye mi diyorlarNevriyeye benzer bir halim var mı
Bu arkadaş Nevriye
Eki Görüntüle 2694759
Nenesi olmasın
Sağolasın ahretlik, toplu katliamlarda lazım oluyor
Ilk sende denemesin,ahretlik falan dinlemez malum
Bilirim bilirim
Nenesi olmasın
Nevriye hala çıtırKocas kahrı çekti be nevoşum ondan öyle yaşlı duruyor
Hayal etsinler diye çabalıyorum, cismimi görseler 1,5 metre pigmeden hallice, çanta bile durmayan omuzlar, kafada bandana, hipi mi nedir belli olmayan serseri gibi bir kadın mı yoksa tayyör giymiş gözlüklü saçları topuz iri kadın mıAbla benim var ve buluyorlar
Gizemli olmak güzeldir:)
Nevriye hala çıtır
Hayal etsinler diye çabalıyorum, cismimi görseler 1,5 metre pigmeden hallice, çanta bile durmayan omuzlar, kafada bandana, hipi mi nedir belli olmayan serseri gibi bir kadın mı yoksa tayyör giymiş gözlüklü saçları topuz iri kadın mı
Gölgem enine boyuna ama işte gölge sonuçta hahahahahahhaha
Hayallerde farklı düşünüyorlar .Mesela beni hep yaşlı düşünüyorlar.Yaşlı,olgun bir kadınHayal etsinler diye çabalıyorum, cismimi görseler 1,5 metre pigmeden hallice, çanta bile durmayan omuzlar, kafada bandana, hipi mi nedir belli olmayan serseri gibi bir kadın mı yoksa tayyör giymiş gözlüklü saçları topuz iri kadın mı
Gölgem enine boyuna ama işte gölge sonuçta hahahahahahhaha
Aynen öyle
Görmeden severim diyorsun, sağol ahretliğim
Beni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştimHayallerde farklı düşünüyorlar .Mesela beni hep yaşlı düşünüyorlar.Yaşlı,olgun bir kadın
Oysa alakası yokBeni hayalindeki haliyle tarif edenler tayyörlü gözlüklü iri ve topuzlu diye tasfir ediyor, spor etek nadir de olsa giyerim ama klasik eteği en son 94 yılında sözlenirken annemin çimdiklemeleri sonucu giymiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?