2 gün önce görüştüm öyle söyledi çok üzüldüm ya:)Bu yakınlarda açıklamıştı 1. Sınıf hariç yasak diye bakalım
Eba destek noktaları da var öyle durumlarda. Ama şöyle bir durum var internet olsa da site yoğunluktan hata verip girilemiyor mesela. Eba dan olmuyor zoom dan oluyor bazen. Internetle de bitmiyor yani sorun. Ay inşallah dönelim artık normale yaaBizim ogretmenimiz interneti olmayanlar okulun bahcesinden haglanabilir dedi ne kadar ise yarar bilmiyorum ama
Kimya sorularını da bana atınHerseyde pahalı zaten, şimdi mecbur ek kaynak alınması gerekiyor. Sıkışırsan bana de nevros ben anlatırım çocuklara
Uygulanamayabilir, ben devam edeceklerini düşünüyorum.Milli eğitim bakanı açıklama yaptı yasak cezai işlem uygulanacak açık olan özel okullara diye
Bir mucize olsunEba destek noktaları da var öyle durumlarda. Ama şöyle bir durum var internet olsa da site yoğunluktan hata verip girilemiyor mesela. Eba dan olmuyor zoom dan oluyor bazen. Internetle de bitmiyor yani sorun. Ay inşallah dönelim artık normale yaa
Tamam kızlara söylerim gerekirse kimyada sana sorarız:)TeşekkürlerKimya sorularını da bana atınNevreste hoş bu ara Türkçe matematik tarih coğrafya çalışmadığım ders kalmadı
Ilgili veli diye seni kastediyorum işte benCanım sadece eba ile olmaz kendimiz program yapmalıyız. Youtubede bir sürü öğretmen ve konu var onlardan destek almalıyız.Tabi bunun içinde net gerekiyor.Evde yazıcı olmalı ve kitaplar almalıyız. Tabi bunun içinde bütçe lazım
MaalesefParası olmayan yine geride kaldı her zaman olduğu gibiHalimize şükür Evde büyük olmalı yoksa aynı odalarda mümkün değil:)Oda herkesin mümkün değil:)
1 köyde kahveye internet bağlamışlar çocuklar gelip ebaya giriyorlarmış.Bunlar artmalıUygulanamayabilir, ben devam edeceklerini düşünüyorum.
Keşke sadece okul binalarını değil camilerimiz, kurs yerlerimiz vs kullanılsa da azar azar öğrenciler dağıtılarak öğrenime devam edilse.
Bizim bursada1 köyde kahveye internet bağlamışlar çocuklar gelip ebaya giriyorlarmış.Bunlar artmalı
2 gün önce görüştüm öyle söyledi çok üzüldüm ya:)
Benim çocukların çalışma istekleri benden kaynaklı zaten canımIlgili veli diye seni kastediyorum işte ben
Maalesef
Sen ikinci bir öğretmensin onlar için maaşallahBenim çocukların çalışma istekleri benden kaynaklı zaten canımBen ne yaparsam çevremede söylerim:)Çok çeşitli kaynaklar araştırırım:)Plan yaparım:)
Umarım eşitlik olur:)Kendi çocuklarım için değil:)8 ve 12 sınıf öğrencileri için:)Biz yine hallediyoruz:)
Sağol canımSen ikinci bir öğretmensin onlar için maaşallah
Ayyy ne güzel olurdu
Kimya sorularını da bana atınNevreste hoş bu ara Türkçe matematik tarih coğrafya çalışmadığım ders kalmadı
Ders verecek yer bulurlar da öğretmen ataması yapmazlar o kadar öğretmen nerdeee...Uygulanamayabilir, ben devam edeceklerini düşünüyorum.
Keşke sadece okul binalarını değil camilerimiz, kurs yerlerimiz vs kullanılsa da azar azar öğrenciler dağıtılarak öğrenime devam edilse.
O sebeple bu yıl sınava gireceksinHerşeye açığım, anlamadıkları soru çözemedikleri vs olursa cekinmeyin sorun
- Matematik
- Türkçe (dil anlatım/edebiyat)
- Tarih
Eee o kadar öğretmen boşta, bu dönemde krizi yönetmesi gerekiyor, olan çocuklara olacak, 1 seneleri çöp oldu zatenDers verecek yer bulurlar da öğretmen ataması yapmazlar o kadar öğretmen nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?