• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Nevros kiza daha oylama bildirim girmemişken de umutlanma demiştim , ne kadar eminsem artık şakasına da dememiştim ha :confused:
Gulumse24 Gulumse24 bana ders oldu bu bir daha asla öyle düşünmeyeceğim:KK70:
Bize tebrik etmek düşer :rolleyes: :sampiyon: :KK9:

Hehehehe birşey söyleyeyim mi, sen kazanınca ben çok şaşırdım :KK53:
Tarifin kesin birinci olmaz gözüyle bakıyordum, hatta ilk oylar geldiğinde takım arkadaşları verdi ondan yüksek demişliğim vardır :KK53::KK53:
2 aydır takıma ugradigim yok valla kaptanima sora bilirsin hatta ben Zipzip- Zipzip- kaptanimin oyunu görünce özelden msj attım bana vermeseydin diye yanlış anlaşılmak istemem digerleri tesadufmu yada bilerekmi verdiler bilmiyorum çünkü kimseyle görüsmüyorum takımdan zıpzıp kaptanim etiket yapınca selam verip çıkıyorum sadece herkes şahittir ama diğer 80 den fazla kişiyi tanımıyorum :KK73: :KK73: :KK73:

Bu kadar açık sözlüyümdür diyorsun :rolleyes:
Oylama başlayınca hangi tarif kimin bilmiyorlar degilmi bana oy veren Zipzip- Zipzip- Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. E Elif_Eylul onlarda tarifi ilk yaptigimda gördüler ve buraya gelen kişiler takımdan hiç kimsenin bilerek verdiğini sanmıyorum böyle dusunulmesini istemem ki benim zamanimdaki takım arkadaşlarım yoklar o yüzden takıma bile gitmiyorum kimseyi pek tanımıyorum bile 2 ayda giden gelen çok olmuş burdakileri daha çok tanıyorum orası yananci gibi geliyor bana :rolleyes::rolleyes:

Oylama başlayınca hangi tarif kimin bilmiyorlar degilmi bana oy veren Zipzip- Zipzip- Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. E Elif_Eylul onlarda tarifi ilk yaptigimda gördüler ve buraya gelen kişiler takımdan hiç kimsenin bilerek verdiğini sanmıyorum böyle dusunulmesini istemem ki benim zamanimdaki takım arkadaşlarım yoklar o yüzden takıma bile gitmiyorum kimseyi pek tanımıyorum bile 2 ayda giden gelen çok olmuş burdakileri daha çok tanıyorum orası yananci gibi geliyor bana :rolleyes::rolleyes:
Linke tıklarlarsa görürler yoksa bilmezler:)

Gulumse24 Gulumse24 linke tıkla hediyeni gör :rolleyes:

Tarif senden sunum benden asıl tebrikleri sen hakediyorsun çok tşk ederim :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Rica ederim canım😍
Bir gece tarif ararken buldum ve sana nasip oldu💓🤩
1.olmasına çok mutlu oldum😍
Hayırlı olsun❤️🌹

2 aydır takıma ugradigim yok valla kaptanima sora bilirsin hatta ben Zipzip- Zipzip- kaptanimin oyunu görünce özelden msj attım bana vermeseydin diye yanlış anlaşılmak istemem digerleri tesadufmu yada bilerekmi verdiler bilmiyorum çünkü kimseyle görüsmüyorum takımdan zıpzıp kaptanim etiket yapınca selam verip çıkıyorum sadece herkes şahittir ama diğer 80 den fazla kişiyi tanımıyorum :KK73: :KK73: :KK73:
Tebrik ediyorum canım cok guzeldi yemegin :sampiyon::sampiyon:❤❤

Back