• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Öyle canım:)
Parası olan özel okulda zaten onlar haftada 4 gün okulda diğer günler canlı ders ve online sınavlarla destekleniyor.
Dün arkadaşıma dedim sence biz eşitmiyiz. Bu haksızlık değil mi🤷‍♀️
Hiç ebaya giremeyenler daha vahim durumda yada neti,yazıcısı,kitap alamayanlar var.Sadece oğluma 500 tl ye kitap aldım🤷‍♀️
Her zaman öyleydi zaten dayısı olan parası olan en uçta :/

Canım sadece eba ile olmaz kendimiz program yapmalıyız. Youtubede bir sürü öğretmen ve konu var onlardan destek almalıyız.Tabi bunun içinde net gerekiyor.Evde yazıcı olmalı ve kitaplar almalıyız. Tabi bunun içinde bütçe lazım🤦‍♀️
Nevros benden de komsum istedi ders anlatmamı, yetistiremiyoruz interneti dedi anlamamıştım bende. Telefondan bağlansa mesela kendi paketini mi yiyor :KK57:
Artık ömrümüz tükeniyor ıd girmekten küçüğün 4 buyguin günde 6 dersi fark ikisinde farklı saatlerde. .eba ya girerken bildirim geliyor paket harici yiyecek diye 🤷🏼‍♀️Allah yardımcısı olsun ...öğretmenimiz şöyle sadece bir derste 1gb fazla yemis onun telefonu gerekirse komşulardan şifre isteyin diyor

Ama bazı internet paylaşmasanbbile kopuyor

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bizim öğretmenler anlaşmalı kırtasiye ile mesela arı yayinlarinin serisini alıyoruz biz çoğunluk ...nette baktım 45 lira en ucuz matematik olanı ama krotasiye den 35 liraya alıyoruz almak mecbur değil diyorlar ama MEB kitaplari ile olmiyor :/

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bizim öğretmenler anlaşmalı kırtasiye ile mesela arı yayinlarinin serisini alıyoruz biz çoğunluk ...nette baktım 45 lira en ucuz matematik olanı ama krotasiye den 35 liraya alıyoruz almak mecbur değil diyorlar ama MEB kitaplari ile olmiyor :/
Canım öğretmenlerin hepsi kitap istemedi.Ben her yıl kendim ek kaynak alırım.
Bu yıl okul olmayınca hem konu anlatımı hem soru bankası aldım.
Tudem aldım .Biraz daha zor:)Birde konu anlatımda alıştırmaların bile cevapları var. O yapacak ben kontrol edeceğim.Fenomen gama aldım.Onunda içeriği güzel:)
Hem öğretmenler defter tutturuyor hem ben😁
Toplu aldığım için uyguna geldi yoksa çok tutuyor:(
Matematik ve fen öğretmenide istedi🤔
Onlarıda aldık.
Yazıcı var kazanım testlerini çözdüreceğim.

Kozalak topluyorummmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hehehehe birşey söyleyeyim mi, sen kazanınca ben çok şaşırdım :KK53:
Tarifin kesin birinci olmaz gözüyle bakıyordum, hatta ilk oylar geldiğinde takım arkadaşları verdi ondan yüksek demişliğim vardır :KK53::KK53:

Hehehehe birşey söyleyeyim mi, sen kazanınca ben çok şaşırdım :KK53:
Tarifin kesin birinci olmaz gözüyle bakıyordum, hatta ilk oylar geldiğinde takım arkadaşları verdi ondan yüksek demişliğim vardır :KK53::KK53:
Bu kadar açık sözlüyümdür diyorsun :rolleyes:

Bu kadar açık sözlüyümdür diyorsun :rolleyes:

Nevros kiza daha oylama bildirim girmemişken de umutlanma demiştim , ne kadar eminsem artık şakasına da dememiştim ha :confused:
Gulumse24 Gulumse24 bana ders oldu bu bir daha asla öyle düşünmeyeceğim:D

Back