- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Hazır ve nazır bekliyorumTamam kızlara söylerim gerekirse kimyada sana sorarız:)Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır ve nazır bekliyorumTamam kızlara söylerim gerekirse kimyada sana sorarız:)Teşekkürler
Kesin gireceğim, 400 puan hedefimO sebeple bu yıl sınava gireceksinO sınav bu yıl kazanılacak:)
Tabi puanlama sistemi eskisi gibiyseKesin gireceğim, 400 puan hedefim
Her zaman öyleydi zaten dayısı olan parası olan en uçta :/Öyle canım:)
Parası olan özel okulda zaten onlar haftada 4 gün okulda diğer günler canlı ders ve online sınavlarla destekleniyor.
Dün arkadaşıma dedim sence biz eşitmiyiz. Bu haksızlık değil mi
Hiç ebaya giremeyenler daha vahim durumda yada neti,yazıcısı,kitap alamayanlar var.Sadece oğluma 500 tl ye kitap aldım
Canım sadece eba ile olmaz kendimiz program yapmalıyız. Youtubede bir sürü öğretmen ve konu var onlardan destek almalıyız.Tabi bunun içinde net gerekiyor.Evde yazıcı olmalı ve kitaplar almalıyız. Tabi bunun içinde bütçe lazım
Artık ömrümüz tükeniyor ıd girmekten küçüğün 4 buyguin günde 6 dersi fark ikisinde farklı saatlerde. .eba ya girerken bildirim geliyor paket harici yiyecek diye Allah yardımcısı olsun ...öğretmenimiz şöyle sadece bir derste 1gb fazla yemis onun telefonu gerekirse komşulardan şifre isteyin diyorNevros benden de komsum istedi ders anlatmamı, yetistiremiyoruz interneti dedi anlamamıştım bende. Telefondan bağlansa mesela kendi paketini mi yiyor
Kozalak topluyorummmmKozalakçı hatun nirde
Sucukları benim için yeKozalak topluyorummmm
100 ü geçer100 le bitirelim yarına kadar
Canım öğretmenlerin hepsi kitap istemedi.Ben her yıl kendim ek kaynak alırım.Nevreste bizim öğretmenler anlaşmalı kırtasiye ile mesela arı yayinlarinin serisini alıyoruz biz çoğunluk ...nette baktım 45 lira en ucuz matematik olanı ama krotasiye den 35 liraya alıyoruz almak mecbur değil diyorlar ama MEB kitaplari ile olmiyor :/
Hehehehe birşey söyleyeyim mi, sen kazanınca ben çok şaşırdımKozalak topluyorummmm
Bu kadar açık sözlüyümdür diyorsunHehehehe birşey söyleyeyim mi, sen kazanınca ben çok şaşırdım
Tarifin kesin birinci olmaz gözüyle bakıyordum, hatta ilk oylar geldiğinde takım arkadaşları verdi ondan yüksek demişliğim vardır
Bu kadar açık sözlüyümdür diyorsun