• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Arkadaşım özel okula yazdırdı. Haftada 4 gün okula gidiyor.
Oğlumda 5.sınıf oda:KK47:Sence eşitmiyiz🤷‍♀️
Tabletler var eba inmiyor.Telefona kaldık.Eşim evde olmazsa tek telefonla 3 çocuk🤦‍♀️
Eşimde telefonunu eve bırakıyor yoksa bizim de olmazdı bu ders işi ama eşin birakamz da onun sürekli ihtiyacı telefon :(

Bilgisayarı olmayan soylesin dediler öğretmene bilgisayarımız yok telefondan giriyoruz dedim iyi günler yazmış 😅
Onlar da milli eğitimden isteniyor diye soruyor size. Biz de doldurduk o belgeyi evde bilgisyar tablet internet falan var mı varsa katılıyor mu katılmıyorsa neden katılmıyor şeklinde. Ama işte herkese zor yani bu durum Allah sabır versin hepimize 😊
Arkadaşım özel okula yazdırdı. Haftada 4 gün okula gidiyor.
Oğlumda 5.sınıf oda:KK47:Sence eşitmiyiz🤷‍♀️
Tabletler var eba inmiyor.Telefona kaldık.Eşim evde olmazsa tek telefonla 3 çocuk🤦‍♀️
Işte zaten pandemi öncesi de eşitlik yoktu şimdi iyice açıldı aradaki fark. Sizler yine iyi kötü uğraş veriyorsunuz ilgilisiniz imkanlar el verdiğinc. Benim veliler ilgisiz, internet sıkıntıları var vs.çok zor oluyor. Inşallah düzene girer bir an önce 😊

Bi de dersler Eba için hatlara tanımlanan internetten değil normal internet paketinden gidiyor. Çoğunun internet paketi düşük bizimkilerin ondan da giremiyorlar bitiyor hemen internet

Onlar da milli eğitimden isteniyor diye soruyor size. Biz de doldurduk o belgeyi evde bilgisyar tablet internet falan var mı varsa katılıyor mu katılmıyorsa neden katılmıyor şeklinde. Ama işte herkese zor yani bu durum Allah sabır versin hepimize 😊

Işte zaten pandemi öncesi de eşitlik yoktu şimdi iyice açıldı aradaki fark. Sizler yine iyi kötü uğraş veriyorsunuz ilgilisiniz imkanlar el verdiğinc. Benim veliler ilgisiz, internet sıkıntıları var vs.çok zor oluyor. Inşallah düzene girer bir an önce 😊
Bizim ogretmenimiz interneti olmayanlar okulun bahcesinden haglanabilir dedi ne kadar ise yarar bilmiyorum ama

Bende ikisidr katiliyor telefondan dedim o.O

Kızım bana çekmiş desene baba üniyi bitirdi yüksek lisansa başladı birazda ona çekseymiş ne olurdu ins.Allah bende dışardan okumayı düşünüyorum belki sevdiririm
Okumanın yaşı yok bence bu yıl sende sınava gir:)Ben bile bu yıl başladım.Hep beraber ders çalışıyoruz😂

Canım sadece eba ile olmaz kendimiz program yapmalıyız. Youtubede bir sürü öğretmen ve konu var onlardan destek almalıyız.Tabi bunun içinde net gerekiyor.Evde yazıcı olmalı ve kitaplar almalıyız. Tabi bunun içinde bütçe lazım🤦‍♀️

Bi de dersler Eba için hatlara tanımlanan internetten değil normal internet paketinden gidiyor. Çoğunun internet paketi düşük bizimkilerin ondan da giremiyorlar bitiyor hemen internet
Parası olmayan yine geride kaldı her zaman olduğu gibi🤷‍♀️Halimize şükür🙄Evde büyük olmalı yoksa aynı odalarda mümkün değil:)Oda herkesin mümkün değil:)

Parası olmayan yine geride kaldı her zaman olduğu gibi🤷‍♀️Halimize şükür🙄Evde büyük olmalı yoksa aynı odalarda mümkün değil:)Oda herkesin mümkün değil:)
Nevros benden de komsum istedi ders anlatmamı, yetistiremiyoruz interneti dedi anlamamıştım bende. Telefondan bağlansa mesela kendi paketini mi yiyor :KK57:

Nevros benden de komsum istedi ders anlatmamı, yetistiremiyoruz interneti dedi anlamamıştım bende. Telefondan bağlansa mesela kendi paketini mi yiyor :KK57:
Bizim evde wifi var ondan bilmiyorum canım🤔Veriyi açmaya korkuyorum🙄

Desene yine herşey parası olana 😒
Öyle canım:)
Parası olan özel okulda zaten onlar haftada 4 gün okulda diğer günler canlı ders ve online sınavlarla destekleniyor.
Dün arkadaşıma dedim sence biz eşitmiyiz. Bu haksızlık değil mi🤷‍♀️
Hiç ebaya giremeyenler daha vahim durumda yada neti,yazıcısı,kitap alamayanlar var.Sadece oğluma 500 tl ye kitap aldım🤷‍♀️

Parası olan özel okulda zaten onlar haftada 4 gün okulda diğer günler canlı ders ve online sınavlarla destekleniyor.
Hiç ebaya giremeyenler daha vahim durumda yada neti,yazıcısı,kitap alamayanlar var.Sadece oğluma 500 tl ye kitap aldım🤷‍♀️
Milli eğitim bakanı açıklama yaptı yasak cezai işlem uygulanacak açık olan özel okullara diye

Herseyde pahalı zaten, şimdi mecbur ek kaynak alınması gerekiyor. Sıkışırsan bana de nevros ben anlatırım çocuklara :KK45:

Back