• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Bizim ogretmenimiz interneti olmayanlar okulun bahcesinden haglanabilir dedi ne kadar ise yarar bilmiyorum ama
Eba destek noktaları da var öyle durumlarda. Ama şöyle bir durum var internet olsa da site yoğunluktan hata verip girilemiyor mesela. Eba dan olmuyor zoom dan oluyor bazen. Internetle de bitmiyor yani sorun. Ay inşallah dönelim artık normale yaa 😅

Milli eğitim bakanı açıklama yaptı yasak cezai işlem uygulanacak açık olan özel okullara diye
Uygulanamayabilir, ben devam edeceklerini düşünüyorum.
Keşke sadece okul binalarını değil camilerimiz, kurs yerlerimiz vs kullanılsa da azar azar öğrenciler dağıtılarak öğrenime devam edilse.

Eba destek noktaları da var öyle durumlarda. Ama şöyle bir durum var internet olsa da site yoğunluktan hata verip girilemiyor mesela. Eba dan olmuyor zoom dan oluyor bazen. Internetle de bitmiyor yani sorun. Ay inşallah dönelim artık normale yaa 😅
Bir mucize olsun🙏

Canım sadece eba ile olmaz kendimiz program yapmalıyız. Youtubede bir sürü öğretmen ve konu var onlardan destek almalıyız.Tabi bunun içinde net gerekiyor.Evde yazıcı olmalı ve kitaplar almalıyız. Tabi bunun içinde bütçe lazım🤦‍♀️
Ilgili veli diye seni kastediyorum işte ben 🥰🥰
Parası olmayan yine geride kaldı her zaman olduğu gibi🤷‍♀️Halimize şükür🙄Evde büyük olmalı yoksa aynı odalarda mümkün değil:)Oda herkesin mümkün değil:)
Maalesef 🤷‍♀️🤷‍♀️

Keşke sadece okul binalarını değil camilerimiz, kurs yerlerimiz vs kullanılsa da azar azar öğrenciler dağıtılarak öğrenime devam edilse.
1 köyde kahveye internet bağlamışlar çocuklar gelip ebaya giriyorlarmış.Bunlar artmalı🤗

Evet N Nana Eba tv haftaiçi her gün var ama haricen kendi öğretmenleri canlı ders de veriyor öğrencilerine. Ama tabiki bu noktada herkes eşit şartlarda olmadığından çoğu canlı derse katılamıyor. Ve canlı ders bedava verildiği söylenen miktardan değil normal kendilerine ait tarifeden harcıyor interneti

Ilgili veli diye seni kastediyorum işte ben 🥰🥰

Maalesef 🤷‍♀️🤷‍♀️
Benim çocukların çalışma istekleri benden kaynaklı zaten canım🤗Ben ne yaparsam çevremede söylerim:)Çok çeşitli kaynaklar araştırırım:)Plan yaparım:)

Benim çocukların çalışma istekleri benden kaynaklı zaten canım🤗Ben ne yaparsam çevremede söylerim:)Çok çeşitli kaynaklar araştırırım:)Plan yaparım:)
Sen ikinci bir öğretmensin onlar için maaşallah 🥰🌸🌸

Ders verecek yer bulurlar da öğretmen ataması yapmazlar o kadar öğretmen nerdeee...

Back