Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Bence çocuğun içinde olacak birazda sadece benimle olmuyor bu defada cokmu üzerine gittim diye ben üzülüyorum uzmekte istemiyorum ama üzülen ben oluyorum yine darlandim
Olabilir canım:)
Eşimin aileside benim ailemde hep üniversite mezunu:)Yani okulla çok haşır neşir insanlar belkide genlerinde var:)

İşte oyuzden tuhaf geldi ya ağrı olan yerlerimi söyledim hatta doktor raporlarını anlattım uzandım sırtımı açtım göster neden ağrıyor dedi

Benzemesin diye mısır bile kullanmadım içine koydum hepicigini olsun canım sen gül yazınca direk benim Gül geldi aklıma
Ben onu esprisine dedim hiçbir şey beğenmiyorlar gülümün duruşunu beğenmemişlerdir belki benim de diye koysaydın keşke ben takılmam öyle şeylere aklında olsun

Ben onu esprisine dedim hiçbir şey beğenmiyorlar gülümün duruşunu beğenmemişlerdir belki benim de diye koysaydın keşke ben takılmam öyle şeylere aklında olsun
Ben farklı olsun diye Gül'ün ortasına mısır tanesi koydum keşke sende koysaydin

Ben farklı olsun diye Gül'ün ortasına mısır tanesi koydum keşke sende koysaydin
Evet baktım güzel görünüyor ortası aklımda olsun bi dahakine öyle yaparım kullanırsam gül
Bu arada Allah kolaylık versin okudum çocukların canlı derslerine uğraşıyorsun zor tabiki öğretmen için de veli için de zor. Yavaş yavaş 2 leri de başlatıp kademeli açacak gibiler artık ilkokulu öyle olursa okula da gideceklerinden tüm ağırlık eba da olmaz hiç değilse.

Bize daha var ozaman biri 3 diğeri 6

Şu da var ki bazı evlerde tv yok, pc yok, mobil internet var telefonda kullandıkları onu da evde birkaç çocuk varsa biri girse diğeri giremiyor, canlı derste internetten yediği için öyle yüksek internet paketi olmayan veliler de zorlanıyor, hiç ilgilenmeyen de var arayıp söylüyorsun anlatıyorsun denemiyor bile girmeyi. Bu yılki eğitim öğretim kaybını umarım telafi edebiliriz. Zaten eğitimde fırsat eşitliği olmayan bi ülke idin bu salgında fark iyice açıldı. Hayırlısı olsun

Bilgisayarı olmayan soylesin dediler öğretmene bilgisayarımız yok telefondan giriyoruz dedim iyi günler yazmış

Arkadaşım özel okula yazdırdı. Haftada 4 gün okula gidiyor.
Oğlumda 5.sınıf odaSence eşitmiyiz
Tabletler var eba inmiyor.Telefona kaldık.Eşim evde olmazsa tek telefonla 3 çocuk

Arkadaşım özel okula yazdırdı. Haftada 4 gün okula gidiyor.
Oğlumda 5.sınıf odaSence eşitmiyiz
Tabletler var eba inmiyor.Telefona kaldık.Eşim evde olmazsa tek telefonla 3 çocuk
Keşke tüm evlere birer tane verseler toplanan yardimla sonuçta bir çok insanın geliri aynı

eyvaaahhh
senden kurtulsak arkadan iki tane küçük nevoş geliyo desene

Olabilir canım:)
Eşimin aileside benim ailemde hep üniversite mezunu:)Yani okulla çok haşır neşir insanlar belkide genlerinde var:)
Kızım bana çekmiş desene baba üniyi bitirdi yüksek lisansa başladı birazda ona çekseymiş ne olurdu ins.Allah bende dışardan okumayı düşünüyorum belki sevdiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…