Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
o çok önemli.
kadın resmen kendini parçalıyor bizim için.
Nokta atışı bilmiyor sanki pratiği mesela önceki gittiğim kadın ne rahatsızlığın var deyip tak atıyordu kupayı bu bana yeri göster diyor :olamaz: bana da acemi hissi verdi nedense öncekine gitsem o da sülük yapmıyor

Nokta atışı bilmiyor sanki pratiği mesela önceki gittiğim kadın ne rahatsızlığın var deyip tak atıyordu kupayı bu bana yeri göster diyor :olamaz: bana da acemi hissi verdi nedense öncekine gitsem o da sülük yapmıyor
hadi canım,sana mı soruyor :)
bizim ki uzun uzun dinliyor,sonra kendi bildiği gibi yapıyor,biz hiç karışmıyoruz.bi de kan grubumuza göre beslenme verdi ama yapan yok :)

hadi canım,sana mı soruyor :)
bizim ki uzun uzun dinliyor,sonra kendi bildiği gibi yapıyor,biz hiç karışmıyoruz.bi de kan grubumuza göre beslenme verdi ama yapan yok :)
Evet bende o yüzden yeni öğrendi bu işi diye düşündüm :/ sülük beni çok rahatlattı ama işin ehli seans uyguluyor demedi ki şu şu zaman yapalım falan filan

Evet bende o yüzden yeni öğrendi bu işi diye düşündüm :/ sülük beni çok rahatlattı ama işin ehli seans uyguluyor demedi ki şu şu zaman yapalım falan filan
detokstan sonra sana sülük yapalım dedi alerji için,yemiyor :olamaz:

detokstan sonra sana sülük yapalım dedi alerji için,yemiyor :olamaz:
Kız de ki korkuyorum ben sana göstermeden koysun tutarken acıtıyor ama düşerken lop diye düşüyor görmüyorsun 🤭benim yüzüme yakın bir yere koydu dedim ne olursun yüzüme düşmesin :)) yüzüme düşmesin diye pamuk koydu o tarafa bırakınca hissediyorsun zaten kadında hemen alıyor

Kız de ki korkuyorum ben sana göstermeden koysun tutarken acıtıyor ama düşerken lop diye düşüyor görmüyorsun 🤭benim yüzüme yakın bir yere koydu dedim ne olursun yüzüme düşmesin :)) yüzüme düşmesin diye pamuk koydu o tarafa bırakınca hissediyorsun zaten kadında hemen alıyor
okurken bile bi hoş oldum :confused:
çeken bilir kuzum ya,o kadar canıma tak etti ki :(
sülüğü ye dese yerim o derece :(

okurken bile bi hoş oldum :confused:
çeken bilir kuzum ya,o kadar canıma tak etti ki :KK43:
sülüğü ye dese yerim o derece :KK43:
Bende kurda dokunamam kucucik şeye ama onlar sirtimda dusunemiyordum artık ağrıdan ağlıyordum mecbur :/

Bencede uzar bu işler kolay kolay eskisi gibi olmayacak gibi .

Bunada şükür çok daha iyi olacaksın mutlaka,bende iyiyim sağol ev işleri beni bekler hala oturdum kaldım.
Umudum var,sana da kolay gelsin şekercigim ♥️

İyiyim miniğim sağol sen nasılsın

Eba demi nereye kadar devam edecekböyle.

Mübarek pazar bulmacısı gibi işleri zor vallaha .
Eba ,zoom🤷‍♀️
Bugün 6 saatmiş sabah zoomu kaçırmış kızlar😂Sabah zoom ,öğle sonu eba aynı dersler olunca aynı şeyleri işleyecek zannettiler meğer devammış🤷‍♀️Çok zor ya🤦‍♀️

Back