• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Sizde dersler daha azmis bizim hergun 4 ders küçükte cumartesi pazar da dahil .buyukte 6-7 ders cumartesi pazar yok
Bugünden itibaren kızların 6 canım🤷‍♀️Cumarteside var🤦‍♀️
Oğlumun az 🙄Ben az olmasına memnun oluyorum.Biz program yaptık bir dünya kitap aldım onlarla çalışması daha verimli🤷‍♀️

Nokta atışı bilmiyor sanki pratiği mesela önceki gittiğim kadın ne rahatsızlığın var deyip tak atıyordu kupayı bu bana yeri göster diyor :olamaz: bana da acemi hissi verdi nedense öncekine gitsem o da sülük yapmıyor
Hacamat yapılan yerler var nasıl sana soruyor nereye kula basayım diye hacamat zamanına 1 hafta var bende annem için aramıştım hocayı 15 gün sonra şifalı günler başlıyor dedi rabbim hepinize şifa versin ins Allah canlarım

hadi canım,sana mı soruyor :)
bizim ki uzun uzun dinliyor,sonra kendi bildiği gibi yapıyor,biz hiç karışmıyoruz.bi de kan grubumuza göre beslenme verdi ama yapan yok :)
Olmaz diyete uymanız lazım hayvansal gıdalar turunçgiller yasak 3 gün paketli yiyecekler bunlara dikkat edin

Bugünden itibaren kızların 6 canım🤷‍♀️Cumarteside var🤦‍♀️
Oğlumun az 🙄Ben az olmasına memnun oluyorum.Biz program yaptık bir dünya kitap aldım onlarla çalışması daha verimli🤷‍♀️
Bizim evde test kitaplarıyla dolu yüzüne bakan yok dersler zatın yoğun Allah sonumuzu hayr etsin işimiz zor bu gidişle

Sıkıysa bakmasınlar😂🙄
Ya o disiplini nasıl sağlıyorsunuz oğlumda değilde kizimda hiç okuma hevesi yok nasıl sevdire bilirim hergun kahvaltıda o kadar nasihat ediyorum oku ayaklarinin üzerinde dur kimseye muhtaç olmadan yaşa diye ama bir kulagindan giriyor diğerinden çıkıyor istiyor hep onunla ilgileneyim herşeyde yanında olayım ama.benimde kendime göre evimin işleri oluyor sorumluluklarim var akşama kadar telefonu eline ver sıkılmıyor ama pc de ders dinlerken sıkılıyor

Kız senin yüzünden sürekli oylamaya bakıyorum iş yerinde. Bi birinci olsan da ferahlasam.....
Ayyyy yerim seni akşam bir üye daha dedi oy verdiğim kişi kazanmismi diye sürekli bakıyorum ben sizden daha heyecanlıyım dedi kıyamam yaaa ben sana etiket yaparım nickin aklımda kalırsa tabi :KK70: :KK70: :KK70:

İşlem lazım demiş,böbreğin şişmesi yüzünden sanırım kaçış yok ameliyattan,aksam 5te gideceğim görüşmeye
Ablacım sağlığın için bu gerekliyse bence ameliyattan sakın korkma hergun ağrıyı yaşamaktansa ameliyat olman senin için daha hayırlı olur ins Allah bende sezeryen hariç 2 ameliyat geçirdim safra kese ve dış gebelikten hatta iç kanamayla ameliyata alındım derdi veren dermaninida verecektir ins Allah :KK60:

Ablacım sağlığın için bu gerekliyse bence ameliyattan sakın korkma hergun ağrıyı yaşamaktansa ameliyat olman senin için daha hayırlı olur ins Allah bende sezeryen hariç 2 ameliyat geçirdim safra kese ve dış gebelikten hatta iç kanamayla ameliyata alındım derdi veren dermaninida verecektir ins Allah :KK60:
Canım,orası öyle ama daha 4 ay kadar önce bir ameliyat oldum,onun öncesinde 1 ay içinde 4 ameliyat ,tövbeler olsun artık hastane görmek istemiyorum :( Amin inşallah iyi olur :KK60:

Ya o disiplini nasıl sağlıyorsunuz oğlumda değilde kizimda hiç okuma hevesi yok nasıl sevdire bilirim hergun kahvaltıda o kadar nasihat ediyorum oku ayaklarinin üzerinde dur kimseye muhtaç olmadan yaşa diye ama bir kulagindan giriyor diğerinden çıkıyor istiyor hep onunla ilgileneyim herşeyde yanında olayım ama.benimde kendime göre evimin işleri oluyor sorumluluklarim var akşama kadar telefonu eline ver sıkılmıyor ama pc de ders dinlerken sıkılıyor
Canım onu ben küçüklükten sağladım.Hep başlarında oldum.Sınıf temsilciliği yaptımki her zaman yanlarında olayım.Evde o ortamı sağlıyorum.Mesela onlar ders yaprken bende tvyi açmıyorum,gezmeye gitmiyorum.Hep kontrol ediyorum.
Ben kuralcıyım onlarda kuralcı yetiştiler.Öğretmenin verdiği sorumlulukları yerine getirmezlerse kafayı yiyorlar:)Fazlası içinde onlar yaptı ben kontrol ettim:)Ne bileyim öyle birden olmuyor.

Canım,orası öyle ama daha 4 ay kadar önce bir ameliyat oldum,onun öncesinde 1 ay içinde 4 ameliyat ,tövbeler olsun artık hastane görmek istemiyorum :KK43: Amin inşallah iyi olur :KK60:
Bunları bilmiyordum ablacım rabbim tez vakitte şifa versin ins Allah tüm hastalarımıza rabbim yar ve yardımcın olsun

İşlem lazım demiş,böbreğin şişmesi yüzünden sanırım kaçış yok ameliyattan,aksam 5te gideceğim görüşmeye
Hayırlısı canım bu son olur inşaallah😍

Canım onu ben küçüklükten sağladım.Hep başlarında oldum.Sınıf temsilciliği yaptımki her zaman yanlarında olayım.Evde o ortamı sağlıyorum.Mesela onlar ders yaprken bende tvyi açmıyorum,gezmeye gitmiyorum.Hep kontrol ediyorum.
Ben kuralcıyım onlarda kuralcı yetiştiler.Öğretmenin verdiği sorumlulukları yerine getirmezlerse kafayı yiyorlar:)Fazlası içinde onlar yaptı ben kontrol ettim:)Ne bileyim öyle birden olmuyor.
Bence çocuğun içinde olacak birazda sadece benimle olmuyor bu defada cokmu üzerine gittim diye ben üzülüyorum uzmekte istemiyorum ama üzülen ben oluyorum yine darlandim :KK70: :KK70:

Back