e eyli ala ulalı amburleyli ap updersten cıktık ahanda böyleyim
benim haccame de iş yok gibi başka haccam ariyorum bakalım :/hacamat kürü bitti hemşo,karaciğer detoksuna başladım bugün
o çok önemli.benim haccame de iş yok gibi başka haccam ariyorum bakalım :/
Nokta atışı bilmiyor sanki pratiği mesela önceki gittiğim kadın ne rahatsızlığın var deyip tak atıyordu kupayı bu bana yeri göster diyoro çok önemli.
kadın resmen kendini parçalıyor bizim için.
hadi canım,sana mı soruyor :)Nokta atışı bilmiyor sanki pratiği mesela önceki gittiğim kadın ne rahatsızlığın var deyip tak atıyordu kupayı bu bana yeri göster diyorbana da acemi hissi verdi nedense öncekine gitsem o da sülük yapmıyor
Evet bende o yüzden yeni öğrendi bu işi diye düşündüm :/ sülük beni çok rahatlattı ama işin ehli seans uyguluyor demedi ki şu şu zaman yapalım falan filanhadi canım,sana mı soruyor :)
bizim ki uzun uzun dinliyor,sonra kendi bildiği gibi yapıyor,biz hiç karışmıyoruz.bi de kan grubumuza göre beslenme verdi ama yapan yok :)
Arapça mi budersten çıkan annelere gelsin
detokstan sonra sana sülük yapalım dedi alerji için,yemiyorEvet bende o yüzden yeni öğrendi bu işi diye düşündüm :/ sülük beni çok rahatlattı ama işin ehli seans uyguluyor demedi ki şu şu zaman yapalım falan filan
küçükken bunu ezberleyip,arapça biliyoruz diye dolanıyoduk ortalardaArapça mi bu
Kız de ki korkuyorum ben sana göstermeden koysun tutarken acıtıyor ama düşerken lop diye düşüyor görmüyorsundetokstan sonra sana sülük yapalım dedi alerji için,yemiyor
okurken bile bi hoş oldumKız de ki korkuyorum ben sana göstermeden koysun tutarken acıtıyor ama düşerken lop diye düşüyor görmüyorsunbenim yüzüme yakın bir yere koydu dedim ne olursun yüzüme düşmesin :)) yüzüme düşmesin diye pamuk koydu o tarafa bırakınca hissediyorsun zaten kadında hemen alıyor
Bende kurda dokunamam kucucik şeye ama onlar sirtimda dusunemiyordum artık ağrıdan ağlıyordum mecbur :/okurken bile bi hoş oldum
çeken bilir kuzum ya,o kadar canıma tak etti ki
sülüğü ye dese yerim o derece
Evet belli degil kucugin öğretmeni ilk dönem kesin böyle geçecek diyor ikinci dönem belli olmaz diyor
Ne çok iyi,ne çok kötü şekercigim, sen nasılsın?
Umudum var,sana da kolay gelsin şekercigimBencede uzar bu işler kolay kolay eskisi gibi olmayacak gibi .
Bunada şükür çok daha iyi olacaksın mutlaka,bende iyiyim sağol ev işleri beni bekler hala oturdum kaldım.
Umudum var,sana da kolay gelsin şekercigim ♥
Sen de sağol şekercigim,görüşürüzUmut her zmaan vardır hayatımızda,sağol şekercim ben kaçayım fırsat bulursam gelirim yine
Eba ,zoomİyiyim miniğim sağol sen nasılsın
Eba demi nereye kadar devam edecekböyle.
Mübarek pazar bulmacısı gibi işleri zor vallaha .
Hayırlı haberlerle gel inşaallahAbim birine yolladı,onun yönlendirmesine göre bakacağım ne olacak,yani ,bu agriya şükür
Benim B12 eksik çok görmekırdın
nü fotolarımı ne çabuk unuttun
ne kadar kötüysem artık,beyin komple silmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?