• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Çocukların canlı dersi var telefona el koyuyorlar🤷‍♀️
Bizim 11 de ara verdiler 13:50 de sonraki ders hergun saatler farklı küçük olanda senjnkiler nasıl abla ..
Mesela küçüğün bugün 10 :30 da basladi yarım saatten 4 ders var 10 ar dakika ara ile ..

Büyüğün 8:30 da başladı 4 ders yapıldı 10 dakika ara ile 13:50 den sonra iki ders var :olamaz:

Bizim 11 de ara verdiler 13:50 de sonraki ders hergun saatler farklı küçük olanda senjnkiler nasıl abla ..
Mesela küçüğün bugün 10 :30 da basladi yarım saatten 4 ders var 10 ar dakika ara ile ..

Büyüğün 8:30 da başladı 4 ders yapıldı 10 dakika ara ile 13:50 den sonra iki ders var :olamaz:
Kızların günde 3 ders 3 dk sonra başlıyor.Oğlumun bugün 1 sabah 1 öğleden sonra var.Bazen 3 bazen 4 ders oluyor.Sabah olanlarda zorlanıyor.Ama iyi oluyor benim yaptığım programa daha rahat uyuyor.

Nasılsın ablacım :))

İyiyim miniğim sağol sen nasılsın

Çocukların canlı dersi var telefona el koyuyorlar🤷‍♀️

Eba demi nereye kadar devam edecekböyle.

Mübarek pazar bulmacısı gibi işleri zor vallaha .

Kızların günde 3 ders 3 dk sonra başlıyor.Oğlumun bugün 1 sabah 1 öğleden sonra var.Bazen 3 bazen 4 ders oluyor.Sabah olanlarda zorlanıyor.Ama iyi oluyor benim yaptığım programa daha rahat uyuyor.
Sizde dersler daha azmis bizim hergun 4 ders küçükte cumartesi pazar da dahil .buyukte 6-7 ders cumartesi pazar yok

İyiyim miniğim sağol sen nasılsın

Eba demi nereye kadar devam edecekböyle.

Mübarek pazar bulmacısı gibi işleri zor vallaha .
Geçen hafta rast gele program yapmışlar saati belli değil eba dan mi zoomdan mi deneyrek giriyorsun falan geçen pazartesi sinirden ağladım yani kafam döndü artık alıştım sanırım birde bu hafta herkes yazdı saatini net olarak iyi oldu iyi abla kosusuturmaca uğraşıyoruz işte böyle

Geçen hafta rast gele program yapmışlar saati belli değil eba dan mi zoomdan mi deneyrek giriyorsun falan geçen pazartesi sinirden ağladım yani kafam döndü artık alıştım sanırım birde bu hafta herkes yazdı saatini net olarak iyi oldu iyi abla kosusuturmaca uğraşıyoruz işte böyle

Zor cidden birde çocukları o sandalyeye oturtup ders çalışmalarını sağlamak zordur herhalde.

Zor cidden birde çocukları o sandalyeye oturtup ders çalışmalarını sağlamak zordur herhalde.
2+1 evde birini çocuk odasına koydum çalışma masasına diğeri salonda bu sefer kiz salomdakini rahat bırakmıyor ..yatak odasına koysam ogretmenker sakıncalı buluyor yatak odasından bağlanmasıoar diyor 🤷🏼‍♀️

Back