- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.234
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim kimse kalmamış
Nasılsın ablacım :))Ben burdayım bak
Tecrübe ile sabittirİnşallah öyle olur nasılsınız
Çocukların canlı dersi var telefona el koyuyorlarBen burdayım bak
Bizim 11 de ara verdiler 13:50 de sonraki ders hergun saatler farklı küçük olanda senjnkiler nasıl abla ..Çocukların canlı dersi var telefona el koyuyorlar
Kızların günde 3 ders 3 dk sonra başlıyor.Oğlumun bugün 1 sabah 1 öğleden sonra var.Bazen 3 bazen 4 ders oluyor.Sabah olanlarda zorlanıyor.Ama iyi oluyor benim yaptığım programa daha rahat uyuyor.Bizim 11 de ara verdiler 13:50 de sonraki ders hergun saatler farklı küçük olanda senjnkiler nasıl abla ..
Mesela küçüğün bugün 10 :30 da basladi yarım saatten 4 ders var 10 ar dakika ara ile ..
Büyüğün 8:30 da başladı 4 ders yapıldı 10 dakika ara ile 13:50 den sonra iki ders var
30 yaşındaHerkes abla diyor bende diyorum yaşını bilmiyorumki
kavgada söylenmezBenimle yaşıt sayılır1 yaş büyük:) Elalis 2 yaş büyük ona abla diyebilirsin
kilo aldımBenden 6 yaş büyükmüş eloşun tipe baksana o.bana abla desin
direkt cıbıldak gördü o beniAynen ya o çok çıtır
Hangi tip profil mi
Kim almadikikilo aldım
Bende bi bakimmmmmm ama ben seni gördüm sanki ya öyle hatırlıyorum kizinla beraber ablası gibisin demiştim hatırlıyorumdirekt cıbıldak gördü o beni
Nasılsın ablacım :))
Çocukların canlı dersi var telefona el koyuyorlar
Bizim 11 de ara verdiler 13:50 de sonraki ders hergun saatler farklı küçük olanda senjnkiler nasıl abla ..
Mesela küçüğün bugün 10 :30 da basladi yarım saatten 4 ders var 10 ar dakika ara ile ..
Büyüğün 8:30 da başladı 4 ders yapıldı 10 dakika ara ile 13:50 den sonra iki ders var
Sizde dersler daha azmis bizim hergun 4 ders küçükte cumartesi pazar da dahil .buyukte 6-7 ders cumartesi pazar yokKızların günde 3 ders 3 dk sonra başlıyor.Oğlumun bugün 1 sabah 1 öğleden sonra var.Bazen 3 bazen 4 ders oluyor.Sabah olanlarda zorlanıyor.Ama iyi oluyor benim yaptığım programa daha rahat uyuyor.
Geçen hafta rast gele program yapmışlar saati belli değil eba dan mi zoomdan mi deneyrek giriyorsun falan geçen pazartesi sinirden ağladım yani kafam döndü artık alıştım sanırım birde bu hafta herkes yazdı saatini net olarak iyi oldu iyi abla kosusuturmaca uğraşıyoruz işte böyleİyiyim miniğim sağol sen nasılsın
Eba demi nereye kadar devam edecekböyle.
Mübarek pazar bulmacısı gibi işleri zor vallaha .
Geçen hafta rast gele program yapmışlar saati belli değil eba dan mi zoomdan mi deneyrek giriyorsun falan geçen pazartesi sinirden ağladım yani kafam döndü artık alıştım sanırım birde bu hafta herkes yazdı saatini net olarak iyi oldu iyi abla kosusuturmaca uğraşıyoruz işte böyle
Beni konusturmayin kaptanim tepemde sen dur az kaldı bende pro olunca senin tepene çökecem her yerdeKim almadiki
2+1 evde birini çocuk odasına koydum çalışma masasına diğeri salonda bu sefer kiz salomdakini rahat bırakmıyor ..yatak odasına koysam ogretmenker sakıncalı buluyor yatak odasından bağlanmasıoar diyorZor cidden birde çocukları o sandalyeye oturtup ders çalışmalarını sağlamak zordur herhalde.
Sen fıstık kibisin biseycik olmazkilo aldım