Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim öyle değil kidersten cıktık ahanda böyleyim
Daha da bitmedi yarım saat sonra varKim öyle değil ki
2+1 evde birini çocuk odasına koydum çalışma masasına diğeri salonda bu sefer kiz salomdakini rahat bırakmıyor ..yatak odasına koysam ogretmenker sakıncalı buluyor yatak odasından bağlanmasıoar diyor
Aynen öyleDurumlar zor yani.
Bizim sabah 8:30 dan aralıklı öğlen 3 e kadar var biri şuan öğle arasındaDaha da bitmedi yarım saat sonra var
Aynen öyle
Evet belli degil kucugin öğretmeni ilk dönem kesin böyle geçecek diyor ikinci dönem belli olmaz diyorNe zamana kadar devam edecek ki böyle..
Oda belirsiz zaten.
Olabilir evet,uyku önemli gercektenAslında aliyorum ama gece çok uyanıyorum ablacım deliksiz uyumuyorum ondan ola bilir bilmiyorum
Ne çok iyi,ne çok kötü şekercigim, sen nasılsın?Şekercim iyisin demi.
Geçecek inşallahGeçmiş olsun
Herşey güzel olucak inşallahGeçecek inşallah
Abim birine yolladı,onun yönlendirmesine göre bakacağım ne olacak,yani ,bu agriya şükürSonucu aldın mı
Çok şükür ağrın yok
kırdınBende bi bakimmmmmm ama ben seni gördüm sanki ya öyle hatırlıyorum kizinla beraber ablası gibisin demiştim hatırlıyorum
Amin ,inşallahHerşey güzel olucak inşallah
çok şükür canımAbim birine yolladı,onun yönlendirmesine göre bakacağım ne olacak,yani ,bu agriya şükür
bebekimkırdın
nü fotolarımı ne çabuk unuttun
ne kadar kötüysem artık,beyin komple silmiş
Aynen canımçok şükür canım
hacamat kürü bitti hemşo,karaciğer detoksuna başladım bugünSen fıstık kibisin biseycik olmaz ❤
Amin canım,Allah hepimize sağlık versinÇok şükür canım. Biraz olsun iyi olmana sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksın