Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Aksam aksam da bu yapilmazki:))))) her bir tarifi asagi kaydirisimda tamam oyum sana diyorum digerini gorunce vazgecıyorum.hanimlar evlere servisiniz yokmu bu topige hamilelerin girisi yasaklanmali @Nevrestehak eden kazansin hepinize basarilar diliyorum oyum kozalak manti ve ici renkli kebapa gitti tad olarak bilemesekte gorsel olarak tam puan aldilar benden

Teşekkür ederizHakkınızı helal edin

Kozalak Mantı için çok tşk ederim benim yemegimdi tadida çok güzel olmuştu hakkınızı helal edin yüreğinize sağlık

Kozalak Mantı için çok tşk ederim benim yemegimdi tadida çok güzel olmuştu hakkınızı helal edin yüreğinize sağlık
Ellerinize saglik harika gorunuyor daha once de tadina bakma firsatim olmustu eminim lezzeti de harikadir ne demek helal olsun

Bu kocalar ne sansli yaa oy bile vermiyorlar en çok onlar faydalaniyor
Bundan sonra oy verenlere dagitilmasini talep ediyorumm
Zatın bana diyor bundan sonra bütün yarismalara katil migdemiz bayram etsin diyetteyim diye onlarada pek hamur işi yapmiyordum dediğin gibi oyunu bile almadım eşime yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…