Kurutmada pahalı bağı 15 ile 25 arasıKurutma neysede fıstık pahalı ya ayıp olur söylediğine pişman etmeyelim şimdi
Amin canımAman yok Allah bozmasın ev huzursuzluğu çok zor rabbim dusmanima vermesin
Tmm salcayada hayır demem oda olur neyse o güne kadar eksikleri yazarım benkışlıgı bu sene senden çıkaracaz galiba
Sende kayısı gönderirsin, olma mııKurutmalık ve fıstık iste
Zatı gitti sesi cikmiyor hepsi hayal oldu bak çenemizi yordugumuzla kaldik iyimiKurutmada pahalı vağı 15 ile 25 arası
Biber,patlıcan ,acur,kabak alsa en az 100 civarı1 bağ kime yeter
Olur tabi olmaz mıSende kayısı gönderirsin, olma mıı
Benimki 22.00 da yattı. Sabah işe gidiyor. Bebeler de uyudu Ohh miis. Bende uzandım kafamı dinliyorumYa ben herifle bozugum siz niye yatmiyorsunuz herifler nirdeeeee gazozmu icirdiniz
Kadını korkuttunZatı gitti sesi cikmiyor hepsi hayal oldu bak çenemizi yordugumuzla kaldik iyimi
Enişte izinde diyordunBende bozuğum belki
Yes88 li misin
Çok tşk ederim yüreğinize sağlık ins Allah 1. Lik gelecekOy verdiğim birinci olacak mı diye yapandan daha çok heyecan yapiyorum ben yaa
Hadiii kozalak mantı atla da gelllll
Şafak sayıyorumEnişte izinde diyordun
Net çekmiyor, alakası yok.Zatı gitti sesi cikmiyor hepsi hayal oldu bak çenemizi yordugumuzla kaldik iyimi
atmaaa ziyaaaa
Aldın mı başına belayı
Benimde öyle gidip geliyorNet çekmiyor, alakası yok.
Aaa sizin miydi ellerinize sağlik çok guzel gorunuyorÇok tşk ederim yüreğinize sağlık ins Allah 1. Lik gelecek
Çokta tınnnnDaha çok küser şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?