- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Kavga etmeyin. Sanada ayarlarım bişeyler. Urfa dan bişey istiyor musun?
Hiçbirşey canım
Canın sağolsun yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavga etmeyin. Sanada ayarlarım bişeyler. Urfa dan bişey istiyor musun?
Dedimya direk sana göndersin iki iş yapmayalımBende atıyorum
Gönder not alayımBu iyiligi pınar bile yapmadı helal olsun kesme makarnaya hayır demem özelden atayım adresi
sende Sagol
Hiçbirşey canım
Canın sağolsun yeter
BekliyorumBende atıyorum
Şimdi sadece makarna olmaz Urfa dedin koliyi doldur bariGönder not alayım
İsot göndereyim, ne dersin. Tam da mevsimi. Biber reçeli de yapıyorlarŞimdi sadece makarna olmaz Urfa dedin koliyi doldur bari
İsotum var sağol biber reçeli hic cazip gelmedi makarna kafi tmmİsot göndereyim, ne dersin. Tam da mevsimi. Biber reçeli de yapıyorlar
Reçel diye salçaya diyolarİsotum var sağol biber reçeli hic cazip gelmedi makarna kafi tmm
Hakettin sen onuDedimya direk sana göndersin iki iş yapmayalım
İstedigin makarna olsunHakettin sen onu
Ben makarna için demiştim
Sağol canım benimİstedigin makarna olsun
Sağol canım benim
Tmm salcayada hayır demem oda olur neyse o güne kadar eksikleri yazarım ben kışlıgı bu sene senden çıkaracaz galibaReçel diye salçaya diyolar
Sen bilirsin
Kurutmalık ve fıstık isteTmm salcayada hayır demem oda olur neyse o güne kadar eksikleri yazarım ben kışlıgı bu sene senden çıkaracaz galiba
Kurutma neysede fıstık pahalı ya ayıp olur söylediğine pişman etmeyelim şimdiKurutmalık ve fıstık iste
Bende bozuğum belkiYa ben herifle bozugum siz niye yatmiyorsunuz herifler nirdeeeee gazozmu icirdiniz
Aman yok Allah bozmasın ev huzursuzluğu çok zor rabbim dusmanima vermesinBende bozuğum belki