- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
Erkekler evde hiç çekilmiyorŞafak sayıyorum
Ciddi söylüyorum. Başım daha çok agrıyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler evde hiç çekilmiyorŞafak sayıyorum
Anammmm kimler gelmiş hoş geldin hele aç birer gazoz
Tarifinin başında bekliyorAaa sizin miydi ellerinize sağlik çok guzel gorunuyor
Hadi insallah
Aynen öyle yaErkekler evde hiç çekilmiyor
Ciddi söylüyorum. Başım daha çok agrıyor sanki
Sorun bende sanıyordum kapattım açtım tekrarBenimde öyle gidip geliyor
Benimde öyle mesaj gitmiyor,sayfa açılmıyorSorun bende sanıyordum kapattım açtım tekrar
Evet canım sandığın başında bekliyorum oylarımı çalan olmasın diyeAaa sizin miydi ellerinize sağlik çok guzel gorunuyor
Hadi insallah
Teşekkür ederizHakkınızı helal edinAksam aksam da bu yapilmazki:))))) her bir tarifi asagi kaydirisimda tamam oyum sana diyorum digerini gorunce vazgecıyorum.hanimlar evlere servisiniz yokmu bu topige hamilelerin girisi yasaklanmali @Nevrestehak eden kazansin hepinize basarilar diliyorum oyum kozalak manti ve ici renkli kebapa gitti tad olarak bilemesekte gorsel olarak tam puan aldilar benden
Benimde öyle gidip geliyor
Oylar neyse de ben mantiyi çalmak isterdimEvet canım sandığın başında bekliyorum oylarımı çakan olmasın diye
Kozalak Mantı için çok tşk ederim benim yemegimdi tadida çok güzel olmuştu hakkınızı helal edin yüreğinize sağlıkAksam aksam da bu yapilmazki:))))) her bir tarifi asagi kaydirisimda tamam oyum sana diyorum digerini gorunce vazgecıyorum.hanimlar evlere servisiniz yokmu bu topige hamilelerin girisi yasaklanmali @Nevrestehak eden kazansin hepinize basarilar diliyorum oyum kozalak manti ve ici renkli kebapa gitti tad olarak bilemesekte gorsel olarak tam puan aldilar benden
Ne demek helal olsun herkesin emegine saglikTeşekkür ederizHakkınızı helal edin
Ellerinize saglik harika gorunuyor daha once de tadina bakma firsatim olmustu eminim lezzeti de harikadir ne demek helal olsunKozalak Mantı için çok tşk ederim benim yemegimdi tadida çok güzel olmuştu hakkınızı helal edin yüreğinize sağlık
Mantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladıOylar neyse de ben mantiyi çalmak isterdim
İlk 1.liği oradan kapmışsınMantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladı
Bu kocalar ne sansli yaa oy bile vermiyorlar en çok onlar faydalaniyorMantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladı
Taştan yumuşak ne olsa yer ona güven olmazİlk 1.liği oradan kapmışsın
Aynı benimkiTaştan yumuşak ne olsa yer ona güven olmaz
Zatın bana diyor bundan sonra bütün yarismalara katil migdemiz bayram etsin diyetteyim diye onlarada pek hamur işi yapmiyordum dediğin gibi oyunu bile almadım eşime yaradiBu kocalar ne sansli yaa oy bile vermiyorlar en çok onlar faydalaniyor
Bundan sonra oy verenlere dagitilmasini talep ediyorumm