- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Mantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladı
aramın bozuk olduğu kocaya kıyma kırıntısını bile koklatmam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladı
Bu modeller hep aynıAynı benimki
Kocalar kıymetini bilmiyorBu kocalar ne sansli yaa oy bile vermiyorlar en çok onlar faydalaniyor
Bundan sonra oy verenlere dagitilmasini talep ediyorumm
Benimki eski model murat 131 gibiBu modeller hep aynı
Oylemi yapayım ama o kadar merhametsiz olamıyorum mesela saat 4 de kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam yoksa kaldirmasam mıaramın bozuk olduğu kocaya kıyma kırıntısını bile koklatmam ben
Eski yeni farketmiyor benimki 87 model aynı calisiyorBenimki eski model murat 131 gibi
Oylemi yapayım ama o kadar merhametsiz olamıyorum mesela saat 4 de kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam yoksa kaldirmasam mı
Aslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yine hep ikizlerin suçuboşver
Vur kafayı yat
Birazda sen vurdumduymaz ol
Hep o mu olacak
Ne uyumamasi ürüya bile görüyozuyumuyor musunuz
Aslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yine hep ikizlerin suçu
C A N O ikizlere laf attı gördün müAslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yine hep ikizlerin suçu
🛏 tamam ben yattımuyumuyor musunuz
Babamızın evinde oda yoktukesin kes öyledir
Hep bu kör olasıca burçlar yoldan çıkarıyor temiz sütten çıkmış ak kaşık kocalarımızı
Bende ikizlerim, nerem dengesiz. Gerçi erkeği farklı oluyordur belkiAslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yine hep ikizlerin suçu
İyi geceler🛏 tamam ben yattım
İyi geceler Hepinize
İkizler kadiniyla çok iyi anlasirim erkeği çekilmez evlerden ırakC A N O ikizlere laf attı gördün mü
Farklı zatenBende ikizlerim, nerem dengesiz. Gerçi erkeği farklı oluyordur belki
Yükselenim bile ikizlerİkizler kadiniyla çok iyi anlasirim erkeği çekilmez evlerden ırak
Gördüm canım, gel sarılalımC A N O ikizlere laf attı gördün mü