Mantının yerinde yeller esiyor malesef eşim kıyma kırıntılarını bile ekmekle topladı
Kocalar kıymetini bilmiyorBu kocalar ne sansli yaa oy bile vermiyorlar en çok onlar faydalaniyor
Bundan sonra oy verenlere dagitilmasini talep ediyorumm
Benimki eski model murat 131 gibiBu modeller hep aynı
Oylemi yapayım ama o kadar merhametsiz olamıyorum mesela saat 4 de kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam yoksa kaldirmasam mıaramın bozuk olduğu kocaya kıyma kırıntısını bile koklatmam ben
Eski yeni farketmiyor benimki 87 model aynı calisiyorBenimki eski model murat 131 gibi
Oylemi yapayım ama o kadar merhametsiz olamıyorum mesela saat 4 de kahvaltı hazırlayıp işe kaldiracam yoksa kaldirmasam mı
Aslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yineboşver
Vur kafayı yat
Birazda sen vurdumduymaz ol
Hep o mu olacak
Aslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yinehep ikizlerin suçu
Aslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yinehep ikizlerin suçu
Babamızın evinde oda yoktukesin kes öyledir
Hep bu kör olasıca burçlar yoldan çıkarıyor temiz sütten çıkmış ak kaşık kocalarımızı
Bende ikizlerim, nerem dengesiz. Gerçi erkeği farklı oluyordur belkiAslinda öyle biri değil hep burcunun yüzünden dengesiz davranıyor yoksa iyidir yinehep ikizlerin suçu
İkizler kadiniyla çok iyi anlasirim erkeği çekilmez evlerden ırak
Farklı zatenBende ikizlerim, nerem dengesiz. Gerçi erkeği farklı oluyordur belki
Yükselenim bile ikizlerİkizler kadiniyla çok iyi anlasirim erkeği çekilmez evlerden ırak
Gördüm canım, gel sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?