- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Çok sukurrrrrr ama gerçekten benim için çok güzel bir moral olduAldın yürüdün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sukurrrrrr ama gerçekten benim için çok güzel bir moral olduAldın yürüdün
İyi olur ellerine sağlıkİçelim bari
Bana pınar labne gönderirsin artıkÇok sukurrrrrr ama gerçekten benim için çok güzel bir moral oldu
İyi olur ellerine sağlık
Canın sağolsun kazen abiye söyle direk kargoyu senin eve göndersin senden kiymetlimiBana pınar labne gönderirsin artık
Herkes zipzip 'ten istedi.Bende senden isteyeceğim
Bendekilerin çogu duruyor. Sana göndereyimBana pınar labne gönderirsin artık
Herkes zipzip 'ten istedi.Bende senden isteyeceğim
Sende bana gönder ben gelmeden hediye ettimBendekilerin çogu duruyor. Sana göndereyim
Sende bana gönder ben gelmeden hediye ettim
Tamam adres ver. Yanına da kesme makarna koyarım. Taze taze. Lanbeli makarna yaparsınSende bana gönder ben gelmeden hediye ettim
Müşteri çoğaldı seninde canın sağolsun bana kırmızı çok yakışıyoronunkiler benim vermem
Tamam adres ver. Yanına da kesme makarna koyarım. Taze taze. Lanbeli makarna yaparsın
Sağol canım benim Bu yeterliydiCanın sağolsun kazen abiye söyle direk kargoyu senin eve göndersin senden kiymetlimi
Kavga etmeyin. Sanada ayarlarım bişeyler. Urfa dan bişey istiyor musun?onunkiler benim vermem
Sağolasın afiyet ile yersiniz inşaallahBendekilerin çogu duruyor. Sana göndereyim
Hallediyorumdüzenle kız mesajını
Sagol canımSağolasın afiyet ile yersiniz inşaallah
Müşteri çoğaldı seninde canın sağolsun bana kırmızı çok yakışıyor
Bu iyiligi pınar bile yapmadı helal olsun kesme makarnaya hayır demem özelden atayım adresiTamam adres ver. Yanına da kesme makarna koyarım. Taze taze. Lanbeli makarna yaparsın
Bende atıyorumBu iyiligi pınar bile yapmadı helal olsun kekme makarnaya hayır demem özelden atayım adresi