En başarılı bulduğunuz '' Pilav Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Kavurmalı Pilav

• Domatesli Pirinç Pilavı

• Sebzeli Bulgur Pilavı

• Ankara Tava

• Çerkez Pilavı

• Tavuklu Firik Pilavı

• Etli Saltanat Pilavı

• Kestaneli Pilav

• Mercimekli Bulgur Pilavı

• Perde Pilavı

• Trakya Usulü Tavuk Kapama Tarifi

• Divriği (Sivas)Pilavı

• Tavuklu Garnitürlü Pilav

• Tavuklu Nohutlu Pilav

• Sebzeli Tavuklu Şehriye Pilavı

• Patlıcan Kapama

• Ali Paşa Pilavı

• Özbek Pilavı

• Enginarlı Pilav

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda

az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan

Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık

Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.

Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler
Sadece sordum meraktan.
evet bende şaşırdım ilk gün de söyledim bunu .
İlk 100 puan gördüğümde.
banads süpriz oldu. Bende oy verirken baya bi düşündüm kendimde cidden emekli zor olanları seçip verdim. Bunuda sölim.
kimseyle cidden bi sorunum yok.

Anladım doğrudur evet. Sadece ben yanlış kullandım aceleyle o yüzden üzülmüştüm ondan sordum neyse bakalım.:KK58:

Oylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misin 🥹Ben çok üzülürüm😏
12 yıldır çok denemeler yaptım canım en uygunu bu kurallar oldu 🥰
Benim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp başkasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım.

Benim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp baikasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım
Doğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfg:eek:

Doğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfg:eek:
Belki ilerde olur 😁

ilk seçecek olsan ne seçerdiin mesela, hiiiiç öyle bir arkadaş merak etmiş de :KK49:
Aslında sadece tarif önemli değil sofrada etkili oluyor.
Bence et yemeği olmalı🤗Kebap türleri olabilir. Seçenek çok😁
Tatlı şerbetli tatlılar daha iyi olabilir.

Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda

az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan

Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık

Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.

Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler
Aaa öyle mi yapılmış çok şaşırdım
Hiç fark etmemiştim

Senin pilavının aldığı oya ben çok şaşırdım. Birinciliğe oynar dediğim pilavlardan biriydi
Birincilik beklemiyordum. Ama bu kadar kötü oya bende şaşırdım 😁
Galiba sunuma değil adına bakılıyor😁

Back