- 20 Kasım 2024
- 579
- 3.718
- 28
olsundu ben bir daha ki sefer zabaaanan uyandığım gibi değil de keyifli bir kahve molasında veririm oyumu hehehehYok canım öyle bir sistem henüz yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsundu ben bir daha ki sefer zabaaanan uyandığım gibi değil de keyifli bir kahve molasında veririm oyumu hehehehYok canım öyle bir sistem henüz yok![]()
Kahve molası daha iyi olurolsundu ben bir daha ki sefer zabaaanan uyandığım gibi değil de keyifli bir kahve molasında veririm oyumu heheheh
Sadece sordum meraktan.Ben onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda
az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan
Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık
Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.
Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler
Anladım doğrudur evet. Sadece ben yanlış kullandım aceleyle o yüzden üzülmüştüm ondan sordum neyse bakalım.![]()
Benim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp başkasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım.Oylamaya bakıp değiştiriliyor veya şöyle düşünelim. Sana oy verdim ertesi gün değiştirdim. Buna üzülmez misinBen çok üzülürüm
12 yıldır çok denemeler yaptım canım en uygunu bu kurallar oldu![]()
Doğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfgBenim başıma geldi mesela bu durum. Daha önce oy verdim bir tarife, sonra yanlış kişiye oy verdiğimi görüp değiştirdim. Oy verdiğim kişi de farketmiş,ondan oyu alıp baikasına verdiğimi, şaşırdı sitem etti. Ben oy veren kişilere tıklayınca kimin oy verdiğini bilmiyordum o zaman, bilsem yapmazdım
Belki ilerde olurDoğru evet, benim kastettiğim minik süreli bir değiştirme zaten. Örneğim çok komik olacak ama yemeksepetinde sipariş verince ilk 1 dk da iptal edebiliyorsun mesela, yanlışlıklar için onun gibi bir şey demiştim fhghdfg![]()
suyundan da lütfenBelki ilerde olur![]()
Çok teşekkür ederim canımNevreste kaptan hanımcım geçen yıl iftarda birinci olmuşsunuz ama vallahi tebrik ediyorum, dün incelerken gördüm de, müthüüüş. Bu sefer ki için buldunuz mu tariflerinizi
![]()
ilk seçecek olsan ne seçerdiin mesela, hiiiiç öyle bir arkadaş merak etmiş deÇok teşekkür ederim canım
Ben genelde kalan tariflerden seçiyorum. Ya da ilk 10 aldıktan sonra seçiyorum. Ondan şimdilik net değil![]()
Aslında sadece tarif önemli değil sofrada etkili oluyor.ilk seçecek olsan ne seçerdiin mesela, hiiiiç öyle bir arkadaş merak etmiş de![]()
teşekkürler efendim google,kebaptarifleri,şerbetlitatlılar,enterenterAslında sadece tarif önemli değil sofrada etkili oluyor.
Bence et yemeği olmalıKebap türleri olabilir. Seçenek çok
Tatlı şerbetli tatlılar daha iyi olabilir.
Aaa öyle mi yapılmış çok şaşırdımBen onu ortaya atmışım sen niye üstüne alındın başkası alınmadı Seda
az çok hepimiz temizlik vs yapıyoruz yanlış anlama da geçen sene de öyleydi. Çıkmayacak bir leke gibi durmuyor burdan
Sonuçta oturup siz yemek yiyorsunuz o tencereden. Sağlığınıza da yazık
Oylamaya gelecek olursak evet iyi oy aldın. Tebrik ederim. Şöyle bir oylamada kim kime oy vermiş diye baktığımda bazı arkadaşlar sadece sana oy verip diğerlerini es geçmiş.
Burda herkes emek veriyor sonuçta. Sempatiklik yarışması yapmıyoruz. Onu da anlamış değilim. Sana verilip diğerlerini pas geçmişler
Senin pilavının aldığı oya ben çok şaşırdım. Birinciliğe oynar dediğim pilavlardan biriydiSeda o zaman bende senin bu mesajına alındımNe yani az oy alanların sunumu ve pilavı kötü mü demek istedin
![]()
Birincilik beklemiyordum. Ama bu kadar kötü oya bende şaşırdımSenin pilavının aldığı oya ben çok şaşırdım. Birinciliğe oynar dediğim pilavlardan biriydi
Herkes şoktaSenin pilavının aldığı oya ben çok şaşırdım. Birinciliğe oynar dediğim pilavlardan biriydi
Senin pilavda aynı şekilde bu arada EslikuşSenin pilavının aldığı oya ben çok şaşırdım. Birinciliğe oynar dediğim pilavlardan biriydi
Bence de adına bakılıyor, yoksa sunumun şahaneBirincilik beklemiyordum. Ama bu kadar kötü oya bende şaşırdım
Galiba sunuma değil adına bakılıyor![]()
Teşekkür ederim canımBence de adına bakılıyor, yoksa sunumun şahane