Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Şaka ya ciddiye alma:)
Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)

Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok

Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)
Doğrudur dedimya şu gunlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim sorun değil

Ne yürümesi kız, evi talan ediyor. 9 aylık yürüdü. Koşuyor patır patır. Nerde gezdiği belli değil Bugün mantı yaptım, illa oklavayı alacakmış sonra uyutup devam ettim
Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyor

Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok
Seneye kendine inanamıyacaksın:)Cidden farkında olmadan eğitim alıyorsunuz:)

Bencede :)
Şakalaşmak, atışmak çok normal. Sonuçta rekabet var.
En nihayetinde yarışma bu, bir kişi kazanacak. Alınganlık etmek yok :)

Tabiki orası öyle biz birinci olmayı değil birinci olma ihtimalini seviyoruz

Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyor
Büyüğü 15 aylık yürüdü. Küçüğü 9 aylık. Her bebek bir olmuyor. Zamanı geldiğinde yürür inşallah :)

Di mi abla benim ilk katildigimda resimlerim cok kötüydü zamanla gelisiyorum daha ogrenecek sok şeyim var
Aynen öyle canım hepimiz öyleyiz:)
Araştırma yapıyoruz,birbirimizden öğreniyoruz ama birden olmuyor zamanla:)Ve cidden bu eğitim:)

Gorunmez bi bagimiz var demek❤
Bi kac kisi var gozume takilan yine bana vermis dedigim, sen de onlardansin. Dikkatimi cekmistin gecen sefer
Tesekkur ederim canim

Yemek işi sevgi işidir. Sevgi işi güzel gönül işi
Güzel gönülden çıkan yemeği görüyorsa kalp gözüm ondandır Kazansanda kazanamasanda yine gönlümün birincisisin emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…