Alisirsin canım, ben alıştım zor gelmiyor sende alışBen yine sonlarda niden
Şaka ya ciddiye alma:)Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yokBence biraz şans işiEvva biz kendimiz verdiğimiz emekten dolayı yüksek beklentiye giriyoruz ister istemez. Bu biraz şey gibi hani anne için çocuğu çok kıymetli en iyi çocuk o her şey tamam ama onu alıp sınıfa koyduğunda başka çocukların içinde sandığın kadar da en iyi olmuyor birçok etken var çünkü bunu etkileyen.
Doğrudur dedimya şu gunlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim sorun değilŞaka ya ciddiye alma:)
Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)
Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyorNe yürümesi kız, evi talan ediyor. 9 aylık yürüdü. Koşuyor patır patır. Nerde gezdiği belli değilBugün mantı yaptım, illa oklavayı alacakmış sonra uyutup devam ettim
Seneye kendine inanamıyacaksın:)Cidden farkında olmadan eğitim alıyorsunuz:)Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok❤
Hadi bakalım yarışmada 1. olusan sana moral olacak:)Doğrudur dedimya şu gunlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim sorun değil
Bencede :)Şaka ya ciddiye alma:)
Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)
Tabiki orası öyle biz birinci olmayı değil birinci olma ihtimalini seviyoruzYok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok❤
Hahaha bu iyiydi alışırızAlisirsin canım, ben alıştım zor gelmiyor sende alış
Di mi abla benim ilk katildigimda resimlerim cok kötüydü zamanla gelisiyorum daha ogrenecek sok şeyim varSeneye kendine inanamıyacaksın:)Cidden farkında olmadan eğitim alıyorsunuz:)
Büyüğü 15 aylık yürüdü. Küçüğü 9 aylık. Her bebek bir olmuyor. Zamanı geldiğinde yürür inşallah :)Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyor
40 kerede 1, labnede 10 da sıfır galiba 8 de 0 da olabilirHahaha bu iyiydi alışırızsen kazanmadın mı hiç
Ben kazanmasam da bu kapıdan gitmem ama şöyle helalinden güzel oy alayım be ablaSeneye kendine inanamıyacaksın:)Cidden farkında olmadan eğitim alıyorsunuz:)
Bak birde HÂN'ım derayyy en sevdiğim gülüm,hatun
resmen yaşlanmışız
nerde bi bebeğimsu,aşkitellam
Aynen öyle canım hepimiz öyleyiz:)Di mi abla benim ilk katildigimda resimlerim cok kötüydü zamanla gelisiyorum daha ogrenecek sok şeyim var
İşte daha işin var canım öyle kolay değil:)Yani daha oralara gelemedin:)Ben kazanmasam da bu kapıdan gitmem ama şöyle helalinden güzel oy alayım be abla
Gorunmez bi bagimiz var demek❤
Bi kac kisi var gozume takilan yine bana vermis dedigim, sen de onlardansin. Dikkatimi cekmistin gecen sefer
Tesekkur ederim canim
Fırın sütlaç40 kerede 1, labnede 10 da sıfır galiba 8 de 0 da olabilir
88 li misin32 yaşındayım çok ta eski degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?