- 21 Ocak 2018
- 8.363
- 20.636
- 348
- 32
Uf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degilHerkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Neyse ben yine yeni tarifte tutuşurum ona şüphe yokTabiki orası öyle biz birinci olmayı değil birinci olma ihtimalini seviyoruz
Aynen canım ciddiye almamak lazım:)Bencede :)
Şakalaşmak, atışmak çok normal. Sonuçta rekabet var.
En nihayetinde yarışma bu, bir kişi kazanacak. Alınganlık etmek yok :)
Dur şimdi kem gözlerimle bakarım ikili diyolaga girmeyin .Uf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degil
İş başvurusundan ses var mı?Ne zaman belli olacak:)Uf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degil
Bunları hiç dusunmuyor dimi yeni nesil hep böyleİş başvurusundan ses var mı?Ne zaman belli olacak:)
Çalışırsan çocuğa kim bakacak :)
Ne oldu kiHadi bakalım yarışmada 1. olusan sana moral olacak:)
Amann senin gözlerinden cok korkarim tamam cekildim kosemeDur şimdi kem gözlerimle bakarım ikili diyolaga girmeyin .
Öyle tabi canım 18 e kadar normal diye biliyorum bende,hevesli zaten elinden tutunca istiyor yürümek yürür yakında ama ana yuregi işte gelde anlat: )Büyüğü 15 aylık yürüdü. Küçüğü 9 aylık. Her bebek bir olmuyor. Zamanı geldiğinde yürür inşallah :)
Ya araya haftasonu girdi kurumsal bir yer biraz uzun suruyor onlarin isleri herseyde anlstik fiyatta anlasamadik kendileri karar verip bana donuceklerdi iste bakalim kabul edeceklermi :) annem ve kv donusumlu bakcak insallahİş başvurusundan ses var mı?Ne zaman belli olacak:)
Çalışırsan çocuğa kim bakacak :)
Şimdi anladım mune bana neden oy verdi makarna ayol tam mudirelik
Keyfi yokmuş:)Ne oldu ki
Ya oglumu nasil birakicam diye geceleri saatlerce dusunuyorum okadarda aklim 5 karis havada degil ama meslegimede donmek istiyorumBunları hiç dusunmuyor dimi yeni nesil hep böyle
Hakkında hayırlısı canımYa araya haftasonu girdi kurumsal bir yer biraz uzun suruyor onlarin isleri herseyde anlstik fiyatta anlasamadik kendileri karar verip bana donuceklerdi iste bakalim kabul edeceklermi :) annem ve kv donusumlu bakcak insallah
Ben alınganlık yaptığımı dile getirdim konuyu kapatsakmi artıkUf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degil
Dön canım nede olsa anneler bakacak:)Ya oglumu nasil birakicam diye geceleri saatlerce dusunuyorum okadarda aklim 5 karis havada degil ama meslegimede donmek istiyorum
Canım sana laf söylemek istedi cvp verme büyüğüneYa oglumu nasil birakicam diye geceleri saatlerce dusunuyorum okadarda aklim 5 karis havada degil ama meslegimede donmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?