Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Şaka ya ciddiye alma:)
Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)

Bence biraz şans işi Evva Evva biz kendimiz verdiğimiz emekten dolayı yüksek beklentiye giriyoruz ister istemez. Bu biraz şey gibi hani anne için çocuğu çok kıymetli en iyi çocuk o her şey tamam ama onu alıp sınıfa koyduğunda başka çocukların içinde sandığın kadar da en iyi olmuyor birçok etken var çünkü bunu etkileyen. 😊🌸🌸
Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok 😘

Kimseyi çok yakın tanımıyorsun ondan böyle:)Bak bize söylediği acayip gelmedi çünkü tarzını biliyoruz:)
Doğrudur dedimya şu gunlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim sorun değil

Ne yürümesi kız, evi talan ediyor. 9 aylık yürüdü. Koşuyor patır patır. Nerde gezdiği belli değil :KK70: Bugün mantı yaptım, illa oklavayı alacakmış 🙄sonra uyutup devam ettim 😂
Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyor 🤦🏻‍♀️

Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok 😘
Seneye kendine inanamıyacaksın:)Cidden farkında olmadan eğitim alıyorsunuz:)

Bencede :)
Şakalaşmak, atışmak çok normal. Sonuçta rekabet var.
En nihayetinde yarışma bu, bir kişi kazanacak. Alınganlık etmek yok :)

Tabiki orası öyle biz birinci olmayı değil birinci olma ihtimalini seviyoruz :KK45: :KK60:

Arkadasinki seninkiyle ayni hala yürümedi evham yapıyor ondan sordum canım benimki de öyle yürümüştü hala durmuyor 🤦🏻‍♀️
Büyüğü 15 aylık yürüdü. Küçüğü 9 aylık. Her bebek bir olmuyor. Zamanı geldiğinde yürür inşallah :)

Di mi abla benim ilk katildigimda resimlerim cok kötüydü zamanla gelisiyorum daha ogrenecek sok şeyim var 🥰🥰
Aynen öyle canım hepimiz öyleyiz:)
Araştırma yapıyoruz,birbirimizden öğreniyoruz ama birden olmuyor zamanla:)Ve cidden bu eğitim:)

:KK74: Gorunmez bi bagimiz var demek❤
Bi kac kisi var gozume takilan yine bana vermis dedigim, sen de onlardansin. Dikkatimi cekmistin gecen sefer😇
Tesekkur ederim canim:KK60:

Yemek işi sevgi işidir. Sevgi işi güzel gönül işi
Güzel gönülden çıkan yemeği görüyorsa kalp gözüm ondandır👌 Kazansanda kazanamasanda yine gönlümün birincisisin emeğine sağlık
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back