• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Uf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degil

Uf cidden kusura bakma ama sacmaladin yazdigim hicbiseyi ciddi yzmamistim burda herkese neler yaziyorum daha hic ciddiye alan olmamisti seninde ciddiye alacagini dusunmemistim. Neyse cok onemli degil
Dur şimdi kem gözlerimle bakarım ikili diyolaga girmeyin .

İş başvurusundan ses var mı?Ne zaman belli olacak:)
Çalışırsan çocuğa kim bakacak :)

Büyüğü 15 aylık yürüdü. Küçüğü 9 aylık. Her bebek bir olmuyor. Zamanı geldiğinde yürür inşallah :)
Öyle tabi canım 18 e kadar normal diye biliyorum bende,hevesli zaten elinden tutunca istiyor yürümek yürür yakında ama ana yuregi işte gelde anlat: )

İş başvurusundan ses var mı?Ne zaman belli olacak:)
Çalışırsan çocuğa kim bakacak :)
Ya araya haftasonu girdi kurumsal bir yer biraz uzun suruyor onlarin isleri herseyde anlstik fiyatta anlasamadik kendileri karar verip bana donuceklerdi iste bakalim kabul edeceklermi :) annem ve kv donusumlu bakcak insallah

Ya araya haftasonu girdi kurumsal bir yer biraz uzun suruyor onlarin isleri herseyde anlstik fiyatta anlasamadik kendileri karar verip bana donuceklerdi iste bakalim kabul edeceklermi :) annem ve kv donusumlu bakcak insallah
Hakkında hayırlısı canım :KK60:İyi o zaman aklın kalmaz:)

Ben alınganlık yaptığımı dile getirdim konuyu kapatsakmi artık

Ya oglumu nasil birakicam diye geceleri saatlerce dusunuyorum okadarda aklim 5 karis havada degil ama meslegimede donmek istiyorum 😃
Dön canım nede olsa anneler bakacak:)
Parada lazım:)

Ya oglumu nasil birakicam diye geceleri saatlerce dusunuyorum okadarda aklim 5 karis havada degil ama meslegimede donmek istiyorum 😃
Canım sana laf söylemek istedi cvp verme büyüğüne :sinirli:

Back