Emeğe saygı teşekkür ederizTek tek sayfalarını açtım okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğe saygı teşekkür ederizTek tek sayfalarını açtım okudum
Kalkıyor muöyle bir hışımla yapıştırdım ki dinlenmeye geçince naptım ben dedim
sonra hemen kontrol ettim kalkıyo mu diye
Dur çelme takayimoyuna geliyorsun,seni lafa tutup öne geçti bak
Duyanda ben burdan butonla basiyom zannedecekoyuna geliyorsun,seni lafa tutup öne geçti bak
İyilik bebişim senden ne haberNe haber yavrum
belli belli 54 olmuşsunTüm modum düştü
Daha iyileri elbet var ama az oy alınca daKötü değil ama daha iyileri var
ay keşke öyle bişey olsaDuyanda ben burdan butonla basiyom zannedecek
İşte alinazik olduğu belli olmuyor ekmek ile kapatmışsınResimler bulanık anlaşılmıyor.Daha iyileri elbet var ama az oy alınca da
Yalniz deilmisim demek, etrafimdakiler dalga geciodu gunes kovalicam die. Cikan bulasigi konusmalarini saymiorumböyle herkes yapar :)
gel tarif kapma heyecanı yaşa,
senden önceki sunumlarla demoralize ol,
güneşi kaçırmadan sunum yapmak için ter dök,
mutfakta çıkan savaşın enkazlarını topla,
gücün kalırsa konu aç da görelim
silikon halıda kalıyor :) az zorlasam o da kalkar.ama kaymayı engelliyormuş kalsın diyorlar.Kalkıyor mu
Anladım ablaİşte alinazik olduğu belli olmuyor ekmek ile kapatmışsınResimler bulanık anlaşılmıyor.
İyi o zamansilikon halıda kalıyor :) az zorlasam o da kalkar.ama kaymayı engelliyormuş kalsın diyorlar.
hiç :)Kozalaktan mantimi olur cok sacma uyduruk bir tarif oysa benim hamburgerim oylemi tum dunyada kabul gormus 7den 70e herkesin sevdigi bir tarif☺ TUM Oy VEREN ARKADAŞLAR BU MESAJİ OKUSUN
Hepsi tecrube bebisko :) yaptıkça gelişilir zaten. Daha iyilerini göreçeğimizden hiç şüphem yokAnladım abla
Yaaanihiç :)
ben zaten seni tutuyorum
Sağol canımHepsi tecrube bebisko :) yaptıkça gelişilir zaten. Daha iyilerini göreçeğimizden hiç şüphem yok
aynen ben de bulgur sanmıştım ortadakileriAnladım abla