- 21 Ocak 2018
- 8.363
- 20.636
- 348
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım sağlık olsunaynen ben de bulgur sanmıştım ortadakileri
daha net olsaydı keşke ama olsun her etap bir tecrübe
Bende iyi canım. Özledik seni.İyilik bebişim senden ne haber
Benimde aklım hep buralarda ama giremiyorum oğlan uyumakta direnince anca:)Bende iyi canım. Özledik seni.
Ben sana cvp vermiyorum artıkAy beni konusturdunuz oylarim dustu bak ben gidiyorum
Selam burdayım akşamları ben olmuyorum ya,eşimde maç izliyor şimdi
Çocukla her iş zor zaten. Allah kolaylık versinBenimde aklım hep buralarda ama giremiyorum oğlan uyumakta direnince anca:)
Yarışma bitti:)Nevreste kuzum konum taşınmış gürme öneriyor diye nedendir
Beni muhattap almiyormusunBen sana cvp vermiyorum artık
Çok tşk ederim Kozalak Mantı içinÇökeetme ve Kozalak mantı
Sırf sana gıcıklık olsun dediğin için çok üzüldümBeni muhattap almiyormusun
Ennn kısa zamanda yapıcam. Eşime de fotoğrafını gösterdim. ellerine sağlık.Çok tşk ederim Kozalak Mantı için
Aminn hepimize canım,senin ufaklık yürümeye basladimiÇocukla her iş zor zaten. Allah kolaylık versin
Benimkiler yedi bitirdi beni
Şimdiden sizinde ellerinize sağlıkEnnn kısa zamanda yapıcam. Eşime de fotoğrafını gösterdim. ellerine sağlık.
Ay nekadar alingansin yarisma bu hersey mübahSırf sana gıcıklık olsun dediğin için çok üzüldüm
Ne yürümesi kız, evi talan ediyor. 9 aylık yürüdü. Koşuyor patır patır. Nerde gezdiği belli değil Bugün mantı yaptım, illa oklavayı alacakmış sonra uyutup devam ettimAminn hepimize canım,senin ufaklık yürümeye basladimi
Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldümAy nekadar alingansin yarisma bu hersey mübah