- 21 Ocak 2018
- 8.363
- 20.636
- 348
- 32
Hayirlisiysa olsun degilse olmasin hep duamiz o yonde olmazsada uzulmem o yuzden :)Hakkında hayırlısı canım İyi o zaman aklın kalmaz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisiysa olsun degilse olmasin hep duamiz o yonde olmazsada uzulmem o yuzden :)Hakkında hayırlısı canım İyi o zaman aklın kalmaz:)
Aferim uslu durun kem gözlerimden korununAmann senin gözlerinden cok korkarim tamam cekildim koseme
Ya tabi o acidan cok şükür bakacaklari icin minnettarim :)Dön canım nede olsa anneler bakacak:)
Parada lazım:)
Bana böyle bakAferim uslu durun kem gözlerimden korunun
Ya sen benden buyuk degilsinki yanlismi hatirliyorumCanım sana laf söylemek istedi cvp verme büyüğüne
Ben zaten bir kere cevap verdim baska bise demedimkiBen alınganlık yaptığımı dile getirdim konuyu kapatsakmi artık
Büyük değilsem bile nikah buyuklugum var 08.1990Ya sen benden buyuk degilsinki yanlismi hatirliyorum
Kem göz en korktugumAferim uslu durun kem gözlerimden korunun
Bana böyle bak
He pardon ben 92 liyim sorryBüyük değilsem bile nikah buyuklugum var 08.1990
Oy aşkoşiskoş
Eşimle bazı sorunlarım var canımGulumse24 Bebişim niye keyfin yok ne oldu kaçırdım mı iyimisin?
Amin canım:)Hayirlisiysa olsun degilse olmasin hep duamiz o yonde olmazsada uzulmem o yuzden :)
Demek ki büyüğüm dimiHe pardon ben 92 liyim sorry
Bebesiniz daha sizBüyük değilsem bile nikah buyuklugum var 08.1990
Öyle malesefÖyle tabi canım 18 e kadar normal diye biliyorum bende,hevesli zaten elinden tutunca istiyor yürümek yürür yakında ama ana yuregi işte gelde anlat: )
İnşallah herşey yoluna girer sıkıntı her ne ise ikinize de ferahlık versin rabbimEşimle bazı sorunlarım var canım
Anladım canım üzme kendini hallolur inşallahEşimle bazı sorunlarım var canım