Yoksa işin zorduPaçayı zor kurtardım gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa işin zorduPaçayı zor kurtardım gerçekten
Elinize sağlık harika olmuş cidden ama görene kadar labneli aşure hayal edememiştim :)sankim beyaz peynir koymuşum gibi karşılandı ama cânım aşurem
Kazanamayanlar kulübü kuracaktım yoksa. Durumum çok ciddiydi.Yoksa işin zordu
Ebbekli yarışmayı sen mi kazandinKazanamayanlar kulübü kuracaktım yoksa. Durumum çok ciddiydi.
Geçmiş olsun şampiyon tebrik ederim ayrıca iyi fark attinÜşüttüm herhalde. Dün gece gündüz eklem agrısı çektim. İgne fayda etti şükür. İyiyim canım
Pattisle kazandım yaEbbekli yarışmayı sen mi kazandin
Teşekkür ederim canım. SagolasınGeçmiş olsun şampiyon tebrik ederim ayrıca iyi fark attin
Ummadık taş baş yarar ama sunum çok güzeldi bence onun etkisi çok olduPattisle kazandım ya
Hiç aklıma gelmezdi
Hakeden kazandı evveylan periye vermistim galibaPattisle kazandım ya
Hiç aklıma gelmezdi
BenimdePattisle kazandım ya
Hiç aklıma gelmezdi
Evet teşekkür ederim canım benim oyun için ❤Hakeden kazandı evveylan periye vermistim galiba
Labneli aşure yemeyende ne bileyimElinize sağlık harika olmuş cidden ama görene kadar labneli aşure hayal edememiştim :)
ben de bu yarışmaya kadar ne hayal etmiştim ne de aklıma gelmiştiElinize sağlık harika olmuş cidden ama görene kadar labneli aşure hayal edememiştim :)
Güsel olmuştu ama eline saglik. Ebbege degil hosumuza gidene verdik ☺Evet teşekkür ederim canım benim oyun için ❤
Benim aklımda bir tarif var bomba ama labneyi neresine koyucam onu düşünüyorumLabneli aşure yemeyende ne bileyim
Tessüffff ederimHakeden kazandı evveylan periye vermistim galiba
Güsel olmuştu ama eline saglik. Ebbege degil hosumuza gidene verdik ☺
Tam ortasına koy patlasinBenim aklımda bir tarif var bomba ama labneyi neresine koyucam onu düşünüyorum
Oy ben sana gubban olim sende haketmissindir kesinTessüffff ederim
Olmuyor işte sıkıştırıcam bir yerine artık olucakTam ortasına koy patlasin