- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.216
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eloşum üzülme ben senin yerine yarişırim sonra ben fasulye oluncu sana devrederim yerini1 yıl dolana kadar fasulyesin yani seneye mart galiba:)
Mart işteOda martta alırsa yine fasulye olur.Şafak kaç Elalis
Gerçi Mart diyorum ama 2.den mi 1.den mi hrsaplanır hesap yapmak lazımMart işteOda martta alırsa yine fasulye olur.
Komploya kurban gittim.desene aşk olsun isabel kazen abiye soyle lütfen bana oy vermesinAksine o verdi diye oy alamadın
Üzülme bi daha verirKomploya kurban gittim.desene aşk olsun isabel kazen abiye soyle lütfen bana oy vermesin
Oy istemiyorum diye ağlayan ilk ben olmak istemiyorum canı sağolsun ver abi ver havam olurÜzülme bi daha verir
Ahahah iyiydi buOy istemiyorum diye ağlayan ilk ben olmak istemiyorum canı sağolsun ver abi ver havam olur
Tabi çok havalı oluyorOy istemiyorum diye ağlayan ilk ben olmak istemiyorum canı sağolsun ver abi ver havam olur
Üşüttüm herhalde. Dün gece gündüz eklem agrısı çektim. İgne fayda etti şükür. İyiyim canımCanım neyin var geçmiş olsun
sankim beyaz peynir koymuşum gibi karşılandı ama cânım aşuremÇok şahane asure ye bile girdi daha ne olsun alimiyon
Çok güzel olmuş aşuren iyi oy alacağını düşünüyorumsankim beyaz peynir koymuşum gibi karşılandı ama cânım aşurem
nasipÇok güzel olmuş aşuren iyi oy alacağını düşünüyorum
Aynen öyle
Evet canım dün bitti:)Nevreste 2. Yarışmanın konusu kapandimi oy veren arkadaşlara tşk edecedim elleri dert görmesin
Çıta arşa çıktı
Paçayı zor kurtardım gerçektenÇıta arşa çıktı