Tereyağı değilde tüm ürünler olsaBuradan pınara seslenelim bari nevros tereyağı sponsor olsunda yöresel yemekler yapalım lezzetli lezzetli
Kazen abiyi mi etiketlersek iletse, zaten pinar bizi çok sevdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tereyağı değilde tüm ürünler olsaBuradan pınara seslenelim bari nevros tereyağı sponsor olsunda yöresel yemekler yapalım lezzetli lezzetli
Kazen abiyi mi etiketlersek iletse, zaten pinar bizi çok sevdi
Ah ah ilk günden hep diyorum bunuYa artik hepimize bi hediye paketi gondermesi lazim herrr yarismaya katiliyoruz aldigimiz labnelerle adamlar ciro yapmistir
Evet ya bari sana versin vicdansizlarBana yollasa fena olmaz
O mümkün değilAh ah ilk günden hep diyorum bunu
Olabilirdi aslinda ama yine kategori belirlerdik dedigi gibi yöresel yada hamur isi falan filan:)Tereyağı değilde tüm ürünler olsa
11.yarışmadayızEvet ya bari sana versin vicdansizlar
İşte reklamları hep labne üzerineOlabilirdi aslinda ama yine kategori belirlerdik dedigi gibi yöresel yada hamur isi falan filan:)
Evet labneyi pazarlamaya doyamadilarİşte reklamları hep labne üzerine
Saçaklı tam bir fiyasko oldu benim için oylamada daha eve sokmiycam kazen abinin oyu sadece moral oldu bana sağolsunAynen en az 25 oy alır niye bölelim
Benden önce yazmışlar sütü ve yoğurdu var sosis i var var oğlu var sütü ile çok güzel şeyler olur aslında ama süt reklamları da hep çocuk sütü uzerinden o yüzden sanırımİşte reklamları hep labne üzerine
seyahat de yaparım sebayat deOlmaz nevros , kesin Elalis sehayat yapar
O yüzden işte kazenin oyuSaçaklı tam bir fiyasko oldu benim için oylamada daha eve sokmiycam kazen abinin oyu sadece moral oldu bana sağolsun
Korkudan benim tarife bakmadanmi geçtiler diyorsunO yüzden işte kazenin oyu
ben pınarı neyleyim pınar benim olmayıncaAynen canım şahanesinizPınar yakın zamanda yine burada
Onun esrarengiz havası kaplıyor tarifi sankiKorkudan benim tarife bakmadanmi geçtiler diyorsun
1 yıl dolana kadar fasulyesin yani seneye mart galiba:)ben pınarı neyleyim pınar benim olmayınca
gerçek tarifler istiyorum bu sefer
Aksine o verdi diye oy alamadınSaçaklı tam bir fiyasko oldu benim için oylamada daha eve sokmiycam kazen abinin oyu sadece moral oldu bana sağolsun
Ben yarışmayı neyleyim senin elin kolun bağlıyken ben kazanmayincaben pınarı neyleyim pınar benim olmayınca
gerçek tarifler istiyorum bu sefer