• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Dün yeni perdelerim geldi takıldı iyi oldu değişiklik oldu evede,kapı tarafı güneşten yırtılmıştı
Benim eski perdeler de 2 yılda yırtılmaya başladı ya güneşten mi dedim bende .. şimdi bunu aldım Çelik perde taç marka .. herwlde iyi çıkar ya

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    176,8 KB · Görüntüleme: 16
Benim eski perdeler de 2 yılda yırtılmaya başladı ya güneşten mi dedim bende .. şimdi bunu aldım Çelik perde taç marka .. herwlde iyi çıkar ya

Güzelmiş iyi nlerde kullan,güneş mahvediyor zaten bide bizde stor var bide.

Test yapılan alana kendi kaleminle git form doldurup hemen geçiyorsun zaten ilaç da orada hazır veriyorlar hemen sonuç beklenmeden.(500 yataklı ve üniversite için diyorum) içiniz rahat eder. Bak benim eklem ağrılarını o ilaç hafifletti mesela. Haklısın hastaneye gitmek bile ürkütüyor ama devam ederse semptomların önlem alarak gidersin artık inşallah çıkmaz ateşin var mı ara ara ölç istersen gün içinde C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.

Bel ve karin ağrısı 🙄 sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Allah Allah neden ki ameliyat falan oldun galiba sen yorumlardan anlamaya çalıştım da Allah acil şifalar versin dualarım seninle:KK200:

Bazı yörelerde öyle söyleniyor.Benim bir tanıdığımda öyle söylerdi.Yani ben yadırgamadım ama bunu demek istediğini anladım😂🤷‍♀️
Yani aynen herkes zaten kadının bilezik demek istediğini anladı bazı yörelerde de yüzük yerine yüksük derler mesela yaşlılar özellikle. Ben de yorum yapmıştım konuya ama çok şükür burdayım girmemişim :KK17:

Back