Sağol canımKışlıklardan bize sıra gelmiyor.Ancak onlar oturuyorMiis valla. Balkonda çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımKışlıklardan bize sıra gelmiyor.Ancak onlar oturuyorMiis valla. Balkonda çok güzel
Bir durum var gibi,eğer o durum varsa çok büyük sıkıntı
Ben uslu bir üyeyim
Boş ver abla biz ikimiz takılalım
Sen bana takılsan şimdiye 4. banı yerdin korkarım kiKandırsmsdım ki seni zaten hiç
Takıl bana hayatını yaşa demişler
Varsa bir durum yapalım açık oturum gelBir durum var gibi,eğer o durum varsa çok büyük sıkıntı
Sen bana takılsan şimdiye 4. banı yerdin korkarım ki
Koş abla çakma cavidan gelmişBende ceza çok sayısını bile bilmem bide çok kalamıyorum burada çok şeyler kaçırıyorum oysaki
Keleş sahibi olmak kolay değil tabiBende ceza çok sayısını bile bilmem bide çok kalamıyorum burada çok şeyler kaçırıyorum oysaki
Keleş sahibi olmak kolay değil tabi
Benim eski perdeler de 2 yılda yırtılmaya başladı ya güneşten mi dedim bende .. şimdi bunu aldım Çelik perde taç marka .. herwlde iyi çıkar yaDün yeni perdelerim geldi takıldı iyi oldu değişiklik oldu evede,kapı tarafı güneşten yırtılmıştı
Benim eski perdeler de 2 yılda yırtılmaya başladı ya güneşten mi dedim bende .. şimdi bunu aldım Çelik perde taç marka .. herwlde iyi çıkar ya
Nerde CavidanAynen herkese nasip olmuyor,çok eşınlı bişi var gelsene cavidan gelmiş gene
Nerde Cavidan
Sağol cnm ben stor sevmiyorum ama buna dikkat edicem güneş oldu mu kalınları çekerim artık yazık olmasınGüzelmiş iyi nlerde kullan,güneş mahvediyor zaten bide bizde stor var bide.
Sağol cnm ben stor sevmiyorum ama buna dikkat edicem güneş oldu mu kalınları çekerim artık yazık olmasın
Allah Allah neden ki ameliyat falan oldun galiba sen yorumlardan anlamaya çalıştım da Allah acil şifalar versin dualarım seninleBel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Yani aynen herkes zaten kadının bilezik demek istediğini anladı bazı yörelerde de yüzük yerine yüksük derler mesela yaşlılar özellikle. Ben de yorum yapmıştım konuya ama çok şükür burdayım girmemişimBazı yörelerde öyle söyleniyor.Benim bir tanıdığımda öyle söylerdi.Yani ben yadırgamadım ama bunu demek istediğini anladım