- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Kaçta gidicen senBel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçta gidicen senBel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Bizim cidden çok serin akşamları ,üşüyorsun.Ama eşim yanıyorAynen baş ağrısı, burun tıkanıklığı falan yapıyor. Kapalı da durulmuyor ki
Offff +18 de gezmiyende ne bilimGüzel fikir ama ben onu görmem onu beni görür
15.50 ama erken çıkacağım canımKaçta gidicen sen
Aaaa nasıl olur bu illa yemişsindirHayır yemedim
Allah korusun canım benimYorgunluktur İnşaallahBel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Olabilir, bazen saçımı bile kurutmuyorum. Eşim kızıyor, migren olacaksın diye. Dinleyen kimOndandir canım benim tutuldum demek ki
.Burasida serin olmaya başladı geceleri.Bizim cidden çok serin akşamları ,üşüyorsun.Ama eşim yanıyor
Ben hep usluyumAaaa nasıl olur bu illa yemişsindir
Dikkat edelim hastalık çekilmiyor.Burasida serin olmaya başladı geceleri.
Insallah sekercigim Kimse o,kıskanç kesinGüzel haberlerini bekliyruz şekercim
Acımaz ahretlik hiç bilirim,şikayet edeni ahh bir bilsemmm
Geçmiş olsun cennam sabah yazmıştım yoktun sen git bir görün inşallah herşey yolundadırBel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalim
Bende aynıyım hasta olunca giyiniyorum arkadaşlar kızıyor iş işten geçince nasıl giyiyorsun diye hayatta çorapla duramam evdeOlabilir, bazen saçımı bile kurutmuyorum. Eşim kızıyor, migren olacaksın diye. Dinleyen kim
Şimdi ayagım da çorapla, uzun kollu taytla oturuyorum. Hava 37 derece
Hiç işim olmazOffff +18 de gezmiyende ne bilim
Bende aynı sıcakta yatamıyorum. İlla bir esinti olacak.Bizim cidden çok serin akşamları ,üşüyorsun.Ama eşim yanıyor
Sağolasın canımJenna16 canim geçmiş olsun
Gaza gelmeHiç işim olmaz
Bende sevmem Ama kışın hiç çıkarmamBende aynıyım hasta olunca giyiniyorum arkadaşlar kızıyor iş işten geçince nasıl giyiyorsun diye hayatta çorapla duramam evde
Mümkün değilGaza gelme