- 8 Haziran 2013
- 57.038
- 151.494
- 898
Allah başka dert vermesin ne yapalım. İş başa düşünce mecbur giyiyoruzBende aynıyım hasta olunca giyiniyorum arkadaşlar kızıyor iş işten geçince nasıl giyiyorsun diye hayatta çorapla duramam evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah başka dert vermesin ne yapalım. İş başa düşünce mecbur giyiyoruzBende aynıyım hasta olunca giyiniyorum arkadaşlar kızıyor iş işten geçince nasıl giyiyorsun diye hayatta çorapla duramam evde
Ah canım, görmedim, çok sağol Bakalım ne diyeceklerGeçmiş olsun cennam sabah yazmıştım yoktun sen git bir görün inşallah herşey yolundadır
Sonra hasta olursun böyleAma yaz esintisi gibi değil canım çok esiyor:)Bende aynı sıcakta yatamıyorum. İlla bir esinti olacak.
Mümkün değil
Göz ardı et sonra fiki fiki gez +18 lerde abla
Hiç giyemiyorum bir boynumdan birde ayağımdan acayip darlaniyorum,boğazlı kazak falan da giyrmem zaten anca böyle dökümlü yaka olacakB
Bende sevmem Ama kışın hiç çıkarmam
Umarım herşey yolundadır canımAh canım, görmedim, çok sağol Bakalım ne diyecekler
Aynen öyle canimAllah başka dert vermesin ne yapalım. İş başa düşünce mecbur giyiyoruz
Az bizede gönderinSonra hasta olursun böyleAma yaz esintisi gibi değil canım çok esiyor:)
Ben uslu bir üyeyimNevoş gezmez öyle o kadar dedim gel diyede gelmedi
İnsallasi canımUmarım herşey yolundadır canım
Emoji o değilUmarım herşey yolundadır canım
Bende daralırımHiç giyemiyorum bir boynumdan birde ayağımdan acayip darlaniyorum,boğazlı kazak falan da giyrmem zaten anca böyle dökümlü yaka olacak
Yaylada yaşıyorumAz bizede gönderin
Akar suyunuz var, rüzgarınız var.
Konuşurken bile bana terapi gibi geliyor
Boş ver abla biz ikimiz takılalımNevoş gezmez öyle o kadar dedim gel diyede gelmedi
Sen=Ben. DemektirBende daralırım
Miis valla. Balkonda çok güzelYaylada yaşıyorum
Sebep15.50 ama erken çıkacağım canım
Hee tamamEmoji o değil
Hee tamam