- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Bende de 2 tane var anca yiyip sıcıyorlarBizim kuş adını söylemeye başladı bir kaç gündür bide cici diyor kerata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de 2 tane var anca yiyip sıcıyorlarBizim kuş adını söylemeye başladı bir kaç gündür bide cici diyor kerata
Bende de 2 tane var anca yiyip sıcıyorlar
Ben normalde kullanıyorum çok işe yariyorOnce kullanayimda
Hemde nasıl vallah basım kaldırmıyor Yeğenlerime postalicam2 tanenin seside çok çıkar yahuu ..
Ben baska bir markanin leke cikaricisini kullaniyorum ondanda memnunum ama bakicam bumu daha iyi omu :)Ben normalde kullanıyorum çok işe yariyor
BEn bir tek bunu kullandim başka denemedim ama ise yariyor yani geldiyse annemde kullanırım artıkBen baska bir markanin leke cikaricisini kullaniyorum ondanda memnunum ama bakicam bumu daha iyi omu :)
Hemde nasıl vallah basım kaldırmıyor Yeğenlerime postalicam
Daha kullanmayacağım 3 tane şişeyi sadece birini kullanıyorum şuan ama kuflenmeden nasıl muhafaza edeyimŞimdi ben bir kaç farklı şişeye turşu kurdum bu turşular oldu fakat havasını alınca sebzeler suyun yüzeyine çıktı her sene bu yüzden ya kifleniyor yada komşulara dagitiyorum bitsin diye ne yapmam lazım üstü kiflenmesin diye su eklesem suya ne katmam lazım
Ben aldım pudinkkkk açtım konumu acı biberi puding yaptımeee başka kıskanç pardon başka puding alan yok mu
Yaptığın yöntem ile alakalı:)Birde daha çok erken bu mevsimde ne yaparsan yap bozuluyor.Dolapta tutman lazım.Şimdi ben bir kaç farklı şişeye turşu kurdum bu turşular oldu fakat havasını alınca sebzeler suyun yüzeyine çıktı her sene bu yüzden ya kifleniyor yada komşulara dagitiyorum bitsin diye ne yapmam lazım üstü kiflenmesin diye su eklesem suya ne katmam lazım
Tusuluk tuz biz burda diri tuz diyoruz elma sirkesi ile yaptım suyunu da kaynatıp sogutup kullandım benim ev çok sıcak ,aşağı indirsem fare durdurmaz ne yapsam bilemedim her sene yapıp yapıp dağıtıyorum hepsini kendimiz tüketmeden yoksa durdukça bozuluyor evde ...Yaptığın yöntem ile alakalı:)Birde daha çok erken bu mevsimde ne yaparsan yap bozuluyor.Dolapta tutman lazım.
Ne sirkesi koydun.Tuz ne koyuyorsun?Hepsi önemli:)
Bak sorunu buldumTusuluk tuz biz burda diri tuz diyoruz elma sirkesi ile yaptım suyunu da kaynatıp sogutup kullandım benim ev çok sıcak ,aşağı indirsem fare durdurmaz ne yapsam bilemedim her sene yapıp yapıp dağıtıyorum hepsini kendimiz tüketmeden yoksa durdukça bozuluyor evde ...
Mesela bu yaptığım tursiya
1 litre su
3 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı limom tuzu .
Bir su bardağı sirke koydum
Elma çok diye onu kullandim aslında ilk pamdemi başladığımda alınan sirkelerin yarışı duruyor dahaBak sorunu buldum
Elma sirkesi turşuyu bozuyor üzüm kullanman lazım 2.si o diri tuz nasıl limon tuzu gibi olan mı?
Turşun bulanık oluyor değil mi?
Ben 1 bardak sirke 3 bardak su koyup kaynatıyorum.Her litreye 1 kaşık tuz atıyorum.
Allah kabul etsin ne diyelim:)Elma çok diye onu kullandim aslında ilk pamdemi başladığımda alınan sirkelerin yarışı duruyor daha
Bir 5 kilo da üzümle yapayım bunlar bozulmadan tabak tabak vereyim yine
Herkes alıştı acı turşu istemeye geliyorlar kapıya
Bulanık sorunu yok da üstü hemen küf oluyor bir dahakini üzüm le yapayım ben daha güzel olur diyr hep elma ile yaptım bu zamana kadar sağol nevoAllah kabul etsin ne diyelim:)
Elma ile yapınca hemen bozuluyor canım çabuk tüketmek gerekiyor ve bulanık oluyor:)