- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Buldum buldumMeşhur olanı kayınannem filan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum buldumMeşhur olanı kayınannem filan.
Gördüm yorumunu ve gayet seviyeliydi burada olman gayet normal:)Yani aynen herkes zaten kadının bilezik demek istediğini anladı bazı yörelerde de yüzük yerine yüksük derler mesela yaşlılar özellikle. Ben de yorum yapmıştım konuya ama çok şükür burdayım girmemişim
Tatlını yap gelYine yorum yaptım gitmem zaarr herkes yapmış neticede
Tamam canım, sağol. Aklımda bulunsun.Test yapılan alana kendi kaleminle git form doldurup hemen geçiyorsun zaten ilaç da orada hazır veriyorlar hemen sonuç beklenmeden.(500 yataklı ve üniversite için diyorum) içiniz rahat eder. Bak benim eklem ağrılarını o ilaç hafifletti mesela. Haklısın hastaneye gitmek bile ürkütüyor ama devam ederse semptomların önlem alarak gidersin artık inşallah çıkmaz ateşin var mı ara ara ölç istersen gün içinde C A N O
Ben zaten öğretmenlik konusunda gidiyorum genelde ama artık ona da engel oluyorum tutuyorum kendimi neyse ben gideyim de tatlım için sunum ortamı oluşturayım labneli lokma yapacağım malumGördüm yorumunu ve gayet seviyeliydi burada olman gayet normal:)
Buldum buldum
Yine yorum yaptım gitmem zaarr herkes yapmış neticede
Hemen girişiyorumTatlını yap gel
Gitmeyiz ya konu fake sonuçtaOnun konuları hep böyle zaten:))
Bekleyip göreceğiz..
Merakla bekliyorumBen zaten öğretmenlik konusunda gidiyorum genelde ama artık ona da engel oluyorum tutuyorum kendimi neyse ben gideyim de tatlım için sunum ortamı oluşturayım labneli lokma yapacağım malum
Zaten aslında anlıyorsun önceki hastalıkların hiçbirine benzemiyor cidden sen biraz dinle bakalım kendini teste ihtiyaç duyarsın zaten şüphelenip. Şimdi bağışıklığı sağlam tutma vakti vitamin takviyesi falan. Bir şeye ihtiyacın olursa burdayım canım eşin işteyken falan haber etmen yeterliTamam canım, sağol. Aklımda bulunsun.
Ateşim yok şükür. 36. 9 Du en son üşüme, halsizlik ve eklem agrısı var
Gitmeyiz ya konu fake sonuçta
Aha haa komedi yaKapandı konusu şimdi çok şükür başka hikayeyle gelir nasıla:)))
Aha haa komedi ya
Çok teşekkür ederim canım benim . Çok Sagol güzel desteğin içinZaten aslında anlıyorsun önceki hastalıkların hiçbirine benzemiyor cidden sen biraz dinle bakalım kendini teste ihtiyaç duyarsın zaten şüphelenip. Şimdi bağışıklığı sağlam tutma vakti vitamin takviyesi falan. Bir şeye ihtiyacın olursa burdayım canım eşin işteyken falan haber etmen yeterli
Amağğğn eğleniyoruz işteTraji komik resmen
Amağğğn eğleniyoruz işte
Aynen abla akıl işi değil yeminle nasılda özenerek seçiyor senaryoyu inanmıyorsun ama işin garibi kapılıyorsunÖzellikle açıyor bu konuyu bence sonra güme gidiyoruz
Aynen abla akıl işi değil yeminle nasılda özenerek seçiyor senaryoyu inanmıyorsun ama işin garibi kapılıyorsun