Oynak başı benim değil miAman abla sen gidersen bunca deliyi kim bir araya toplayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynak başı benim değil miAman abla sen gidersen bunca deliyi kim bir araya toplayacak
Bende espri yapmistim ama emoji koymadim anlarsin diyeKonu öyleydi canım Espiri yapıyoruz.Ama cidden bilenzik diyenler var.Ben duydum buradan önce
4 5 arkadaşı pozitif çıktı. Karantinada kaldılar. Süre dolunca test yapılmadan işe başlamışlar. Bilemiyorum valla, akşam eşimde agrım var diyordu. O benden iyi amaEşinin temaslı olduğu kimse var mı?
Tat alma sorunu olursa test yaptır yada ağrılar artarsa?
Oynak başı benim değil mi
Çok geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim
Eşim izin alacak bi kaç gün
geçmiş olsun canimSagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.
Sagol canım ❤
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
Sagol pericim
Sagol jennam
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor
Sagol canım ❤
Zaten konular için değil yorumlar için bölümü okuyorumÇok keyifli ama sonu banSırf bilerzikten konu geyiğe dönmüş Herkese ban
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Sagol canımgeçmiş olsun canim
Bende artık uzaktan okuyorum Sen hiç ban yedin miZaten konular için değil yorumlar için bölümü okuyorumÇok keyifli ama sonu ban
Bende bazen okuyorum meraktan sonra utanıyorum kumrime bak nerelerde geziyor demesinler diye hemen çıkıyorumZaten konular için değil yorumlar için bölümü okuyorumÇok keyifli ama sonu ban
İyi hissediyorlarsa geçmiştir zaten canım:)4 5 arkadaşı pozitif çıktı. Kanatinada kaldılar. Süre dolunca test yapılmadan işe başlamışlar. Bilemiyorum valla, akşam eşimde agrım var diyordu. O benden iyi ama
Hayır yemedimBende artık uzaktan okuyorum Sen hiç ban yedin mi
Beni klima Çarpmışta olabilir bütün gün önünde oturuyorumİyi hissediyorlarsa geçmiştir zaten canım:)
Psikolojik bile tedirgin oluyoruz.
Aynen ya yönetim her yeri görüyor utanıyorumBende bazen okuyorum meraktan sonra utanıyorum kumrime bak nerelerde geziyor demesinler diye hemen çıkıyorum
Aynen öyle ondan olmuştur. Bizim burası serin eşin gece çok açmak istiyor ben kapatıyorum.Yoksa baş ağrısından ölüyorum.Beni klima Çarpmışta olabilir bütün gün önünde oturuyorum
Göz ardı et sonra fiki fiki gez +18 lerde ablaAynen ya yönetim her yeri görüyor utanıyorum
Ondandir canım benim tutuldum demek kiBeni klima Çarpmışta olabilir bütün gün önünde oturuyorum
Aynen baş ağrısı, burun tıkanıklığı falan yapıyor. Kapalı da durulmuyor kiAynen öyle ondan olmuştur. Bizim burası serin eşin gece çok açmak istiyor ben kapatıyorum.Yoksa baş ağrısından ölüyorum.
Güzel fikir ama ben onu görmem onu beni görürGöz ardı et sonra fiki fiki gez +18 lerde abla
Bel ve karin ağrısı sıkıntı olmasın diye bir gidecegim bakalimYaa neyin var