• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Eşinin temaslı olduğu kimse var mı?
Tat alma sorunu olursa test yaptır yada ağrılar artarsa?
4 5 arkadaşı pozitif çıktı. Karantinada kaldılar. Süre dolunca test yapılmadan işe başlamışlar. Bilemiyorum valla, akşam eşimde agrım var diyordu. O benden iyi ama 😟🤷‍♀️

Günaydın kızlar
Akşamdan beri rahatsızım. Eklem yerlerim aşırı agrıyor. Gece yatamadım. Agrı kesici falan içtim. Bana mısın demedi.
Sabahta soguk algınlığı içtim. Şimdi biraz iyiyim 🙁
Eşim izin alacak bi kaç gün
Çok geçmiş olsun canım benim

Sagol ablacım. Evet çocuklar çok bunaltıyor. İyi olacak.
Sagol canım ❤
çok sağol canım. Ben kimseyle temas etmiyorum ama eşim mecbur temas ediyor. İnşallah normal bir soguk algınlığıdır.
Sagol pericim 🥰
Sagol jennam 🥰
Sagol canım. Evden dışarı çıkmıyorum ki. Dün bi markete gittim, onda da maske vardı 🤷‍♀️
Sagol canım. Test yaptırmadım. Devam ederse giderim belki. Hastaneler de malum, insan korkuyor 😟

Sagol canım ❤ 😍
geçmiş olsun canim🙏

Zaten konular için değil yorumlar için bölümü okuyorum😂Çok keyifli ama sonu ban😁
Bende bazen okuyorum meraktan sonra utanıyorum kumrime bak nerelerde geziyor demesinler diye hemen çıkıyorum :KK70: :KK70:

4 5 arkadaşı pozitif çıktı. Kanatinada kaldılar. Süre dolunca test yapılmadan işe başlamışlar. Bilemiyorum valla, akşam eşimde agrım var diyordu. O benden iyi ama 😟🤷‍♀️
İyi hissediyorlarsa geçmiştir zaten canım:)
Psikolojik bile tedirgin oluyoruz.

Beni klima Çarpmışta olabilir 🥴 bütün gün önünde oturuyorum
Aynen öyle ondan olmuştur. Bizim burası serin eşin gece çok açmak istiyor ben kapatıyorum.Yoksa baş ağrısından ölüyorum.

Aynen öyle ondan olmuştur. Bizim burası serin eşin gece çok açmak istiyor ben kapatıyorum.Yoksa baş ağrısından ölüyorum.
Aynen baş ağrısı, burun tıkanıklığı falan yapıyor. Kapalı da durulmuyor ki 🥴

Back