Ya ben seni yerimSen harika yorumlarsın eminim ne alırsan al şaka bi yanaben de araştırdım bakalım birkaç tarif var aklımda yarın hangisi nasip olursa artık
Ben LaBnEli hindi kapama yapcam
SeninleKiminle dans ediyor
Gece gece çörek falan diyorsun aklımı alıyorsun şu anPek bir şey kalmadı ama dalından salatalık,domates,biber koparırız.Annemle bugün el açması çörek yaptık.Çayla güzel olacak:)Havamı atayım
Senin tarifi verdim ya
Sağol canımGece gece çörek falan diyorsun aklımı alıyorsun şu anşimdiden iyi eğlenceler
Aldım ya işte ekmek üstü labneYa ben seni yerimeminim sen daha harika yaparsın inşallah istediğini alırsın ❤
Ohooo herkes asıyor kesiyor kapıyor ben yarabbi şükürBen LaBnEli hindi kapama yapcam
Hadi yine iyisin
Sen de yap LaBnEli bı gulu gulu çevirmeOhooo herkes asıyor kesiyor kapıyor ben yarabbi şükür
Hayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil
Hindi mi kapamaBen LaBnEli hindi kapama yapcam
Sorma bugün anca ekmekleri dilimleyebildim yarın da labnelerini sürebilirsem inşallahHayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil
Ne sandın kizaaam son hafta ya vuracam kırbacı vuracam kırbacı Alacam labneyiHindi mi kapama4.haftanın şampiyonu belli oldu
Ona ek süre vermeyi düşünüyoruzHayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil
Çok şükür iyiyim koku tat da geldi artık birkaç gündür iyi alıyorum yani. Atlattık çok şükür. Sizler de dikkat edinSağol canımSen nasıl oldun toparladın mı
Abla destek ver destek son haafta tökezledikSizde hiç yaratıcı değilsiniz ben neler neler buluyorum
İstiyorsan toplu dua edelim senin için yarın sürme işi varsa yardımcı olurSorma bugün anca ekmekleri dilimleyebildim yarın da labnelerini sürebilirsem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?