Doğrular canımEşimle atlattık iyiyiz şükür ikimiz de sağ ol canım sizler de dikkat edin kendinize
Yaa ama nasıl güzel bir mesaj bu Allah razı olsun bu güzel düşünceleriniz için bu güzel ortam için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrular canımEşimle atlattık iyiyiz şükür ikimiz de sağ ol canım sizler de dikkat edin kendinize
Yaa ama nasıl güzel bir mesaj bu Allah razı olsun bu güzel düşünceleriniz için bu güzel ortam için
Hayırlı geceler abla arada bize pas at biz o sıra pek sağlıklı düşünmeyebilirizBen yatsam iyi olacakHayırlı gecelerYarın öğlene doğru burada olmaya çalışacağım
Hayırlı geceler Allah rahatlık versinBen yatsam iyi olacakHayırlı gecelerYarın öğlene doğru burada olmaya çalışacağım
Sorma pek datlı
Sizin tatlılığınızla alakalı tamamen canımsınızDilini yesinleeerrr
İyi geceler ablacım bizde hasretle ve dört gözle bekliyoruzBen yatsam iyi olacakHayırlı gecelerYarın öğlene doğru burada olmaya çalışacağım
Sizin tatlılığınızla alakalı tamamen canımsınız
Kim gece gece bu kadar mutlu olabilir ki tabiki bizSizin tatlılığınızla alakalı tamamen canımsınız
Hayırlı geceler canım ❤Ayy ne kaa güzelliklerle doldu kalbim şimdi güzel bir uyku çekerim ben de kaçayım seviyorum sizi güzel hanımlar mutlu geceler iyi ki varsınız
Sende iyiki varsın canım iyi gecelerAyy ne kaa güzelliklerle doldu kalbim şimdi güzel bir uyku çekerim ben de kaçayım seviyorum sizi güzel hanımlar mutlu geceler iyi ki varsınız
Kopyala yapıştır fazla olmamış mı?biz kendisiyle senin tarifin daha ortada yokken konuşmuştuk sunumu böyle yapacaktı zaten ,senden görüp yapmış gibi yazıyorsun.Herkes tarifine güvenip yaptığına göre sorun ne anlamadım.Tarifler birebir aynı demiyorum ama süsleme tarzı birebir aynı. Yani ben aynı şekli yapmışsam benden sonra yapan biraz da olsa değişik yapabilirdi diye düşünüyorum, en azından ben böyle yapardım. Böyle kopyala yapıştır tarzı olmuş. Teşekkürler güzel düşüncelerin için.
Hala ayni şeyi soylemen! bu kadar insan açıklama yapmış ,dilimlemek mi özgün olmak,zaten değişik sen hazır pasta süsü kullanmissin o cikolata çeşitleri ve fistik,o dilimlemis sen desen yapmışsın,sen 6 ya bolmussun o 8, onda örüntü var sende yok ,o çikolataları rendeleyip dogradi sen hazir süs kullandın daha başka farklarda var gorebilene...Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.
GünaydınGünaydın
Edilmeyecek gibi misin ?beni çok mu merak ettin
Fıstığım
İyiyim diyeyim ,iyi olayım.:)Sen de iyisindir inşallahHayırlı geceler hanımlaaaar
Jenna16 Umarım iyisindir
@Minik Meleklerim sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım
Evva Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu
Nevreste kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun