Kardeşimin eşide öyle toparladı:)Yarın ilk kez çıkacak:)Çok şükür iyiyim koku tat da geldi artık birkaç gündür iyi alıyorum yani. Atlattık çok şükür. Sizler de dikkat edin
Helal beeeNe sandın kizaaam son hafta ya vuracam kırbacı vuracam kırbacı Alacam labneyi
Korkarım ek süreyede ek süre vericezOna ek süre vermeyi düşünüyoruz
Ay çok sevindim onun adına da iyi gelir temiz hava hem ona bizden de selam söyle yarın ailene çokçaKardeşimin eşide öyle toparladı:)Yarın ilk kez çıkacak:)
Sağol canım
Kiiiz hastamiydin gordummu ben hatırlamıyorum geçmiş olsun canım çok şükür ya.Çok şükür iyiyim koku tat da geldi artık birkaç gündür iyi alıyorum yani. Atlattık çok şükür. Sizler de dikkat edin
Yeni öğrendim ama ne ayıpÇok şükür iyiyim koku tat da geldi artık birkaç gündür iyi alıyorum yani. Atlattık çok şükür. Sizler de dikkat edin
Aleykümselam canım sağolAy çok sevindim onun adına da iyi gelir temiz hava hem ona bizden de selam söyle yarın ailene çokça
Ne yapayım tarif çok ağır aşamalı yani daha nane pulbiber dökmesi var bunun oraya girmiyorum bile ek süre hak ediyorum yaniKorkarım ek süreyede ek süre vericez
Gözünüz aydın abla şükür atlatmış dikkat edin yinedeKardeşimin eşide öyle toparladı:)Yarın ilk kez çıkacak:)
Sağol canım
Kiiiz hastamiydin gordummu ben hatırlamıyorum geçmiş olsun canım çok şükür ya.
Ya hem hasta hemde bize neler neler yapıyorYeni öğrendim ama ne ayıpgeçmiş olsun çok şükür
Sağ ol canımmYeni öğrendim ama ne ayıpgeçmiş olsun çok şükür
Sağol canım çok şükürGözünüz aydın abla şükür atlatmış dikkat edin yinede
Sorma pek datlıYa hem hasta hemde bize neler neler yapıyorAyrıca tatlı diliyle sohbete katılıyor
Dilini yesinleeerrrYa hem hasta hemde bize neler neler yapıyorAyrıca tatlı diliyle sohbete katılıyor
Belki onları evde kurutursunNe yapayım tarif çok ağır aşamalı yani daha nane pulbiber dökmesi var bunun oraya girmiyorum bile ek süre hak ediyorum yani
Çok şükür ya valla güzel şeylere ihtiyacımız var çok şükür abla tekrar geçmiş olsunKardeşimin eşide öyle toparladı:)Yarın ilk kez çıkacak:)
Sağol canım
Zati o zamana kadar beklemekten kururBelki onları evde kurutursun
Sağol canım benimÇok şükür ya valla güzel şeylere ihtiyacımız var çok şükür abla tekrar geçmiş olsun❤
Eşimle atlattık iyiyiz şükür ikimiz de sağ ol canım sizler de dikkat edin kendinizeKiiiz hastamiydin gordummu ben hatırlamıyorum geçmiş olsun canım çok şükür ya.
Yaa ama nasıl güzel bir mesaj buYa hem hasta hemde bize neler neler yapıyorAyrıca tatlı diliyle sohbete katılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?