- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak gizoda söylüyorsa ben uslandım gariHele helee bağ sen Memikler ne durumda peki ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik
Oda uslandı artık gelmiyor oyy darlandım
Memikler iyi füze gibi xxxl dan xl a düşürdük, sende xxs galibaHele helee bağ sen Memikler ne durumda peki ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik
Oda uslandı artık gelmiyor oyy darlandım
Yazığlar olsun yazığlar olsunBak gizoda söylüyorsa ben uslandım gari
Tombul tombul memikler şimdi oldu küçiklerMemikler iyi füze gibi xxxl dan xl a düşürdük, sende xxs galiba
Uy kafam yarıldıNe biçim arkadaşsın Gizemm0 ı yalnız mi bırakacaksın
Ooo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemenMemikler iyi füze gibi xxxl dan xl a düşürdük, sende xxs galiba
Benim 90Ooo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemen
Benim 80 beden güzel ya
İkinci füzelerBenim 90
Benimde 85 b, öncesini demeyeyimOoo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemen
Benim 80 beden güzel ya
Düşman başı yaranlardan hemde düşmana atıcan al sana bombe diyeİkinci füzeler
Bakıyor bacı hemde ne bakma 4 çocuktan sonra normal tabiBenimde 85 b, öncesini demeyeyim
Ablana tavsiyem memişler başı toprağa bakıyorsa hiç beklemesin
Oy benimkiler ölmüşte ağlayanı yok burda gülüyorlarBenimde 85 b, öncesini demeyeyim
Ablana tavsiyem memişler başı toprağa bakıyorsa hiç beklemesin
Allahım bide bebek olsa napacan senDüşman başı yaranlardan hemde düşmana atıcan al sana bombe diye
Koşa koşa gitsen, nerede bursadaysa hemen doktorumu tavsiye edeyimBakıyor bacı hemde ne bakma 4 çocuktan sonra normal tabi
Salıcam gezsinler ne yapıcamAllahım bide bebek olsa napacan sen
Maalesef İstanbul da ama Bursa da yakın sonuçta 4. Yü emziriyor daha bakalım bi büyüsün heleKoşa koşa gitsen, nerede bursadaysa hemen doktorumu tavsiye edeyim
Kız ölüyü bile diriltiyorlarOy benimkiler ölmüşte ağlayanı yok burda gülüyorlar
3 tane neyine yetmemişMaalesef İstanbul da ama Bursa da yakın sonuçta 4. Yü emziriyor daha bakalım bi büyüsün hele