Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak gizoda söylüyorsa ben uslandım gariHele helee bağ sen![]()
![]()
Memikler ne durumda peki
ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik
Oda uslandı artık gelmiyoroyy darlandım
![]()
Memikler iyi füze gibiHele helee bağ sen![]()
![]()
Memikler ne durumda peki
ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik
Oda uslandı artık gelmiyoroyy darlandım
![]()
Yazığlar olsun yazığlar olsunBak gizoda söylüyorsa ben uslandım gari![]()
Tombul tombul memikler şimdi oldu küçiklerMemikler iyi füze gibixxxl dan xl a düşürdük, sende xxs galiba
![]()
Ooo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemenMemikler iyi füze gibixxxl dan xl a düşürdük, sende xxs galiba
![]()
Benim 90Ooo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemen
Benim 80 beden güzel ya![]()
Benimde 85 b, öncesini demeyeyimOoo gerçekten allah yardım Etsin ablam da küçültmek istiyor onunda öyle hemen hemen
Benim 80 beden güzel ya![]()
Düşman başı yaranlardan hemde düşmana atıcan al sana bombe diyeİkinci füzeler![]()
![]()
Bakıyor bacı hemde ne bakma 4 çocuktan sonra normal tabiBenimde 85 b, öncesini demeyeyim
Ablana tavsiyem memişler başı toprağa bakıyorsa hiç beklemesin![]()
Oy benimkiler ölmüşte ağlayanı yok burda gülüyorlarBenimde 85 b, öncesini demeyeyim
Ablana tavsiyem memişler başı toprağa bakıyorsa hiç beklemesin![]()
Allahım bide bebek olsa napacan senDüşman başı yaranlardan hemde düşmana atıcan al sana bombe diye![]()
Koşa koşa gitsen, nerede bursadaysa hemen doktorumu tavsiye edeyimBakıyor bacı hemde ne bakma 4 çocuktan sonra normal tabi![]()
Salıcam gezsinler ne yapıcamAllahım bide bebek olsa napacan sen![]()
Maalesef İstanbul da ama Bursa da yakın sonuçta 4. Yü emziriyor daha bakalımKoşa koşa gitsen, nerede bursadaysa hemen doktorumu tavsiye edeyim![]()
Kız ölüyü bile diriltiyorlarOy benimkiler ölmüşte ağlayanı yok burda gülüyorlar![]()
3 tane neyine yetmemişMaalesef İstanbul da ama Bursa da yakın sonuçta 4. Yü emziriyor daha bakalımbi büyüsün hele