- 4 Kasım 2019
- 27.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.511
- 598
- 29
Ya ben seni yerimSen harika yorumlarsın eminim ne alırsan al şaka bi yanaben de araştırdım bakalım birkaç tarif var aklımda yarın hangisi nasip olursa artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben seni yerimSen harika yorumlarsın eminim ne alırsan al şaka bi yanaben de araştırdım bakalım birkaç tarif var aklımda yarın hangisi nasip olursa artık
![]()
Ben LaBnEli hindi kapama yapcam
SeninleKiminle dans ediyor![]()
Gece gece çörek falan diyorsun aklımı alıyorsun şu anPek bir şey kalmadı ama dalından salatalık,domates,biber koparırız.Annemle bugün el açması çörek yaptık.Çayla güzel olacak:)Havamı atayım
Senin tarifi verdim ya![]()
Sağol canımGece gece çörek falan diyorsun aklımı alıyorsun şu anşimdiden iyi eğlenceler
![]()
Aldım ya işte ekmek üstü labneYa ben seni yerimeminim sen daha harika yaparsın inşallah istediğini alırsın
❤
Ohooo herkes asıyor kesiyor kapıyor ben yarabbi şükürBen LaBnEli hindi kapama yapcam![]()
Hadi yine iyisin
Sen de yap LaBnEli bı gulu gulu çevirmeOhooo herkes asıyor kesiyor kapıyor ben yarabbi şükür![]()
Hayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil
Hindi mi kapamaBen LaBnEli hindi kapama yapcam![]()
Sorma bugün anca ekmekleri dilimleyebildim yarın da labnelerini sürebilirsem inşallahHayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil![]()
Ne sandın kizaaam son hafta ya vuracam kırbacı vuracam kırbacı Alacam labneyiHindi mi kapama4.haftanın şampiyonu belli oldu
![]()
Ona ek süre vermeyi düşünüyoruzHayırlı olsun şimdiden e artık oylama başlayınca minik gibi anca yetiştirirsin zor tabi kolay değil![]()
Çok şükür iyiyim koku tat da geldi artık birkaç gündür iyi alıyorum yani. Atlattık çok şükür. Sizler de dikkat edinSağol canımSen nasıl oldun toparladın mı
![]()
Abla destek ver destek son haafta tökezledikSizde hiç yaratıcı değilsiniz ben neler neler buluyorum![]()
İstiyorsan toplu dua edelim senin için yarın sürme işi varsa yardımcı olurSorma bugün anca ekmekleri dilimleyebildim yarın da labnelerini sürebilirsem inşallah![]()