- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Kız ölüyü bile diriltiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ölüyü bile diriltiyorlar
Hayırlı geceler canım çokk acıklıydı bu bölümde dört gözle yeni bölümü bekliyorumHayırlı geceler hanımlaaaar
Jenna16 Umarım iyisindir
Minik Duduklu Tencere sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım
Evva Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu
Nevreste kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun
Bu ara gündem zaten bi değişik yok Halil Sezai tutuklanıyor yok Meriç diye bi fenomen hayvan kaçakçılığından yargılanıyor yok Aleyna Çakır olayı falan kafa dağınık üstüne bi de Kırmızı Oda izledim fenayım şu anHayırlı geceler canım çokk acıklıydı bu bölümde dört gözle yeni bölümü bekliyorum
SormaBu ara gündem zaten bi değişik yok Halil Sezai tutuklanıyor yok Meriç diye bi fenomen hayvan kaçakçılığından yargılanıyor yok Aleyna Çakır olayı falan kafa dağınık üstüne bi de Kırmızı Oda izledim fenayım şu an
Yok gıı bulamadım hele yarın 11 de iştima varTarif buldun mu tarif onu de hele Evva
Hayırlı gecelerYarın sabah 8 de bahçeye gidiyorum.Semaverde çay eşliğinde kahvaltımı yaptıktan sonra açarım galibaYine 11 civarı olur.Çünkü herkes o saatler olduğunu biliyor.Erken açsam olmaz:)Yoksa ben 7de kalkacağımHayırlı geceler hanımlaaaar
Jenna16 Umarım iyisindir
Minik Duduklu Tencere sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım
Evva Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu
Nevreste kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun
Bu sefer kendimi hazırlıksız hissediyorum ablaHayırlı gecelerYarın sabah 8 de bahçeye gidiyorum.Semaverde çay eşliğinde kahvaltımı yaptıktan sonra açarım galibaYine 11 civarı olur.Çünkü herkes o saatler olduğunu biliyor.Erken açsam olmaz:)Yoksa ben 7de kalkacağım
Gel sana çok gizli bi tarif vereyim ekmek dilimlerinin üzerine labne sürüyorsun tabağa diziyorsun üzerine nane pulbiber serpiyorsun bittiiii ben bunu alcam ama sen beğendiysen bırakırım sanaYok gıı bulamadım hele yarın 11 de iştima var
Yok o çok zor ben beceremem sen yap ben daha kolay alıcamGel sana çok gizli bi tarif vereyim ekmek dilimlerinin üzerine labne sürüyorsun tabağa diziyorsun üzerine nane pulbiber serpiyorsun bittiiii ben bunu alcam ama sen beğendiysen bırakırım sana
Farklı bir şey arama yapılanlardan bak:)Herkesin yorumu farklıdır:)Bu sefer kendimi hazırlıksız hissediyorum abla
Off şu an okurken resmen o bahçeye gittim semaverde çayı yudumladım geldim yani tamam ikimiz 7 de kalkalım ben alacağımı alayım bu tembel hatunlar da 11 de gelsin artık ne alırlarsaHayırlı gecelerYarın sabah 8 de bahçeye gidiyorum.Semaverde çay eşliğinde kahvaltımı yaptıktan sonra açarım galibaYine 11 civarı olur.Çünkü herkes o saatler olduğunu biliyor.Erken açsam olmaz:)Yoksa ben 7de kalkacağım
Tamam bunu sana yazdımGel sana çok gizli bi tarif vereyim ekmek dilimlerinin üzerine labne sürüyorsun tabağa diziyorsun üzerine nane pulbiber serpiyorsun bittiiii ben bunu alcam ama sen beğendiysen bırakırım sana
Artık ne kalırsa yapıcaz zaten mühim olan kendi yorumumuz haklısın abla o zaman hayırlısıFarklı bir şey arama yapılanlardan bak:)Herkesin yorumu farklıdır:)
Bilmiyorki akıllımTamam bunu sana yazdım
Sen harika yorumlarsın eminim ne alırsan al şaka bi yana ben de araştırdım bakalım birkaç tarif var aklımda yarın hangisi nasip olursa artıkArtık ne kalırsa yapıcaz zaten mühim olan kendi yorumumuz haklısın abla o zaman hayırlısı
Pek bir şey kalmadı ama dalından salatalık,domates,biber koparırız.Annemle bugün el açması çörek yaptık.Çayla güzel olacak:)Havamı atayımOff şu an okurken resmen o bahçeye gittim semaverde çayı yudumladım geldim yani tamam ikimiz 7 de kalkalım ben alacağımı alayım bu tembel hatunlar da 11 de gelsin artık ne alırlarsa
Kiminle dans ediyorBilmiyorki akıllım