Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Hayırlı geceler hanımlaaaar
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Umarım iyisindir
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. sen tatlı yapacak mısın son dakikaların insanı söyle bakayım
Evva Kırmızı Oda iyice merak uyandırmaya başladı bende fragmanda Meliha kızım cayır cayır yandı diye ağlıyordu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kaça alarm kurayım tarif için bak son anda kuzu, ejderha, deve doldurmaktan vazgeçen olursa ben alırım onları haberin olsun

Hayırlı geceler canım çokk acıklıydı bu bölümde dört gözle yeni bölümü bekliyorum

Hayırlı geceler canım çokk acıklıydı bu bölümde dört gözle yeni bölümü bekliyorum
Bu ara gündem zaten bi değişik yok Halil Sezai tutuklanıyor yok Meriç diye bi fenomen hayvan kaçakçılığından yargılanıyor yok Aleyna Çakır olayı falan kafa dağınık üstüne bi de Kırmızı Oda izledim fenayım şu an

Sorma

Hayırlı gecelerYarın sabah 8 de bahçeye gidiyorum.Semaverde çay eşliğinde kahvaltımı yaptıktan sonra açarım galibaYine 11 civarı olur.Çünkü herkes o saatler olduğunu biliyor.Erken açsam olmaz:)Yoksa ben 7de kalkacağım

Bu sefer kendimi hazırlıksız hissediyorum abla

Yok gıı bulamadım hele yarın 11 de iştima var
Gel sana çok gizli bi tarif vereyim ekmek dilimlerinin üzerine labne sürüyorsun tabağa diziyorsun üzerine nane pulbiber serpiyorsun bittiiii ben bunu alcam ama sen beğendiysen bırakırım sana

Gel sana çok gizli bi tarif vereyim ekmek dilimlerinin üzerine labne sürüyorsun tabağa diziyorsun üzerine nane pulbiber serpiyorsun bittiiii ben bunu alcam ama sen beğendiysen bırakırım sana
Yok o çok zor ben beceremem sen yap ben daha kolay alıcam

Off şu an okurken resmen o bahçeye gittim semaverde çayı yudumladım geldim yani tamam ikimiz 7 de kalkalım ben alacağımı alayım bu tembel hatunlar da 11 de gelsin artık ne alırlarsa

Tamam bunu sana yazdım

Artık ne kalırsa yapıcaz zaten mühim olan kendi yorumumuz haklısın abla o zaman hayırlısı
Sen harika yorumlarsın eminim ne alırsan al şaka bi yana ben de araştırdım bakalım birkaç tarif var aklımda yarın hangisi nasip olursa artık

Off şu an okurken resmen o bahçeye gittim semaverde çayı yudumladım geldim yani tamam ikimiz 7 de kalkalım ben alacağımı alayım bu tembel hatunlar da 11 de gelsin artık ne alırlarsa
Pek bir şey kalmadı ama dalından salatalık,domates,biber koparırız.Annemle bugün el açması çörek yaptık.Çayla güzel olacak:)Havamı atayım
Senin tarifi verdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…