Teşekkürler abla.ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
O payda edip her bir paydayı farklı süsleme aynı, ortak nokta burası.
Labneli tariflerAma o bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekten insanın aklına en parlak fikirler orda gelirmiş benimde başıma geliyor bazen
bebişim dedi bana dedi önce bunu bir okuyun
Ama cocostar böyle süslenir veya böyle dilimlenir:)Google görsellere bak görürsün:)Teşekkürler abla.
Sanırım üçgen süslemesini benzetmiş ama bencede ikisi çok farklı
O diyette en fazla kabak tarator yapabilirGitti diyetödülünde gazıyla bizi yakar demedi demeyin
Aynen itham hoş olmadıBenzemesi ayrı kopyala yapıştır yapmış diye suçlamak apayrı.
HeledeZipzip- gibi birine hoş bir yakıştırma değildi.
Uzamasın daha fazla ama demeden edemedim senin mesajın vesile olmuş oldu.
başla gitsin nevoşum,valla çok zor olcak bu seferOlmaz diyete başlamışsın bozmayalım
Diyet mi ne güzel keşke benim olsa
7-8 kilo versek ne güzel olur:)başla gitsin nevoşum,valla çok zor olcak bu sefer
kalori sayımı yapıcam bakalım hayırlısı :)
O zaman iyi abla kim kormuyor ki taratordanO diyette en fazla kabak tarator yapabilir
Yaa sorma bende çok istiyorum ama bıkmışım anca koruyorum 1 senedir.. o da bişi dimi7-8 kilo versek ne güzel olur:)
Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.Ama cocostar böyle süslenir veya böyle dilimlenir:)Google görsellere bak görürsün:)
O süs bu süs boş verin, ilk hafta ganajli pasta adı altında cocostar pasta gitti, kim yapmıştı unuttum bak yine sinirlendimama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
Korkmayın bir şey yapamazO zaman iyi abla kim kormuyor ki taratordan
Ama bak bende kaç hafta önce aynı tarz süsleme yapmisim.yani cocostar dilimleniyor zaten genelde .Senin tarifin de güzel ikisi aynı değil bence gereksiz takilmisin canım.Teşekkürler abla.
Tamam...Genelde düz görünümü var görsellerde, bu pastayı biliyorum. Her neyse süsleme kişiye kalmış burda zaten de dediğim gibi daha önce yapan kişinin birebir aynısını yapmak kopyala yapıştır gibi olmuş. Süslemede özgün takılıyoruz ya pekala biraz daha değişik süslenebilirdi.
Tabi ki oda bir şey:)Ben buraya geldiğimden beri 4-5 kilo aldım 5-6 da olabilir:)Yaa sorma bende çok istiyorum ama bıkmışım anca koruyorum 1 senedir.. o da bişi dimi
Isıri tarifimiziKorkmayın bir şey yapamaz
o en azından 15 oy aldıO diyette en fazla kabak tarator yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?