- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
Sana estağfurullah canımtariflerin hep çok güzel oluyor ama işte herkes istediğine oy veriyor ya bu sefer çok iddalı ama merakla bekliyorum
Allah iyilik versinYok kız ne iddiası beni somartiyor nana
Benden duymuş olma ama genelde yakıyor yemekleriDibi tutmuş sanki yanık kokuyor
Yok ya gözümle gördüm zaten kurabiyeler nasıl yanmıştı.Hele o tabağın kenarındaki pilav tanesini hiç unutmuyorumBenden duymuş olma ama genelde yakıyor yemekleri
ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.Süsleme malzemeleri tabiki aynı olabilir, çilek herkes kullanabilir ya da çikolata her neyse ama süsleme en azından değişik yapılmalı, birebir aynısını yapmak pek mantıklı değil.
Ne olacak ki başka yemeği koyuyor WC de kk keyfi yapıyorYok ya gözümle gördüm zaten kurabiyeler nasıl yanmıştı.Hele o tabağın kenarındaki pilav tanesini hiç unutmuyorum
Sen anladın işteAllah iyilik versin
Ne olacak ki başka yemeği koyuyor WC de kk keyfi yapıyor
Bebişim kimin ne aldigini bilmiyoruz ki zaten nerden bilsin kiz bende çoğu açılan konuyu görmüyorum bazen.ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş sunumun.tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
kiiimmm ben mi,hemen yapayımAynen tembel bir tatlı yapamadı
Hadi ya bizde sana özel tarif verecektikkiiimmm ben mi,hemen yapayım
diycem de diyete girdim
bide pasta sunumlarında hepimiz kesip bir parçayı tabağa koyuyoruz o nolcak
Ne olacak ki başka yemeği koyuyor WC de kk keyfi yapıyor
vallaha mıHadi ya bizde sana özel tarif verecektikYarın herkese tuzlu sana tatlı vereyim diyordum
Anladın sen nevrossssssNasıl yani
Ama o bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekten insanın aklına en parlak fikirler orda gelirmiş benimde başıma geliyor bazenWc de girince gafa daha zehir oluyor
Olmaz diyete başlamışsın bozmayalımvallaha mı
aman bugün girdim zaten diyete haftaya devam ederim ver sen
Gitti diyetvallaha mı
aman bugün girdim zaten diyete haftaya devam ederim ver sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?