• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Yok kız ne iddiası beni somartiyor nana :KK53:
Sana estağfurullah canım Hoppatariflerin hep çok güzel oluyor ama işte herkes istediğine oy veriyor ya bu sefer çok iddalı ama merakla bekliyorum :KK9:

Benden duymuş olma ama genelde yakıyor yemekleri :süslü:
Yok ya gözümle gördüm zaten kurabiyeler nasıl yanmıştı.Hele o tabağın kenarındaki pilav tanesini hiç unutmuyorum :skandal:

Süsleme malzemeleri tabiki aynı olabilir, çilek herkes kullanabilir ya da çikolata her neyse ama süsleme en azından değişik yapılmalı, birebir aynısını yapmak pek mantıklı değil.
ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin sunumun bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş .tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)

Yok ya gözümle gördüm zaten kurabiyeler nasıl yanmıştı.Hele o tabağın kenarındaki pilav tanesini hiç unutmuyorum :skandal:
Ne olacak ki başka yemeği koyuyor WC de kk keyfi yapıyor :süslü:

ama burda şöyle bir ayrıntı var.tarif alan kişi gelenleri takip edemeyebilir.google cocostar yazınca direk zıpzıpın sunumları çıkıyor.orjinali öyle zaten.cumartesi tarifi almıştır,sayfaya bakmadan kafasında tasarlayıp bitirmiştir.senin bisküvi pastasına yeni bir dokunuş olmuş sunumun.tahmin bile edemezdi böyle sunacağını.
bence ikisi de kendi kulvarında güzel :)
Bebişim kimin ne aldigini bilmiyoruz ki zaten nerden bilsin kiz bende çoğu açılan konuyu görmüyorum bazen. 🤷🏼‍♀️
D Dediyy senin hem içerik farklı hem süsleme malzemeleri sen neyi benzettin ki o kadar ben anliyamadim 🤔payda etmişsin sende pastayı sadece ortak nokta ben onu bulabildim .

Bebişim kimin ne aldigini bilmiyoruz ki zaten nerden bilsin kiz bende çoğu açılan konuyu görmüyorum bazen. 🤷🏼‍♀️
D Dediyy senin hem içerik farklı hem süsleme malzemeleri sen neyi benzettin ki o kadar ben anliyamadim 🤔payda etmişsin sende pastayı sadece ortak nokta ben onu bulabildim .
bide pasta sunumlarında hepimiz kesip bir parçayı tabağa koyuyoruz o nolcak :D

Back