• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pratik Tarifler Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    410
  • Anket Kapalı .
Tarife beğenerek yazdığım için bende yazmak istedim uzadıysa bendende sebeptir.
Sorun yok tabiki ilk mesajda dediğim gibi ikisininde eline sağlık emekleri var
Sıkıntı yok canım herkes düşüncesini yazabilir:)

Ben kimseye kötü bi şey demedim abla sana asla demem zaten. Ben öyle dalgasına yazdım sonradan cevap yazanlara da cevap verdim bu kadar.
Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)

Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)
Yok abla sorun çıkartacak biri değilim az çok tanımışsındır belki. Takılıyorum arada öyle espirisine, kimseyle de bi derdim yok, eğleniyoruz işte.

Sizleri özledim :KK61::KK61:
Gız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledin :KK45:
Bak bdv de beraber banlanalim diye özlediysen olmaz o iş :KK20:

sorun şu ki ben de balkondayım :confused:

O senin kibarlığın

a2ccbe2305433847b864310822b4fdb8.jpg

Gız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledin :KK45:
Bak bdv de beraber banlanalim diye özlediysen olmaz o iş :KK20:
Kendimi boşlukta gibi hissettim bi an 🤷🏻‍♀️ Asko ya banlansak süper olur bak 😅 aha haa aksiyon şart

Kendimi boşlukta gibi hissettim bi an 🤷🏻‍♀️ Asko ya banlansak süper olur bak 😅 aha haa aksiyon şart
Ayy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde :KK53: Evva Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diye :KK53:
Arkanızdan gıybetinizi bilem yaparım :KK53::KK53:

Ayy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde :KK53: Evva Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diye :KK53:
Ben çok uslu oldum ki :KK53: +18 de neymiş

Hele helee bağ sen :KK70: :KK70: :KK70: Memikler ne durumda peki 😅😅 ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer Memik:KK53:
Oda uslandı artık gelmiyor :KK4::KK4::KK34::KK4: oyy darlandım 😅

Back