- 24 Haziran 2015
- 39.884
- 154.565
- 598
yani inşallah diyet yapıcam da ilk gün biraz fazla atmış olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani inşallah diyet yapıcam da ilk gün biraz fazla atmış olabilirim
Sıkıntı yok canım herkes düşüncesini yazabilir:)Tarife beğenerek yazdığım için bende yazmak istedim uzadıysa bendende sebeptir.
Sorun yok tabiki ilk mesajda dediğim gibi ikisininde eline sağlık emekleri var
bıngıl abla oldum benSebo abladan şişko ablaya mi geçtin
bonus Allah da seni güldürsün kahkaha attımİnce bomba ney allahım ya sen olacak başımıza dinamit?
Ben kimseye kötü bi şey demedim abla sana asla demem zaten. Ben öyle dalgasına yazdım sonradan cevap yazanlara da cevap verdim bu kadar.Yok haklısın....
Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)Ben kimseye kötü bi şey demedim abla sana asla demem zaten. Ben öyle dalgasına yazdım sonradan cevap yazanlara da cevap verdim bu kadar.
Deminden beri bunu yazacağım adı piramit miydi neydi hiç çıkaramadım yaİnce bomba ney allahım ya sen olacak başımıza dinamit?
Yok abla sorun çıkartacak biri değilim az çok tanımışsındır belki. Takılıyorum arada öyle espirisine, kimseyle de bi derdim yok, eğleniyoruz işte.Tamam öyle olsun:)O zaman sorun yok:)
bonus Allah da seni güldürsün kahkaha attım
bende yapsaydım zıpzıp gibi yapardım. Ona kısmetmişAma cocostar böyle süslenir veya böyle dilimlenir:)Google görsellere bak görürsün:)
sorun şu ki ben de balkondayımBende balkondayım içime güldüm değerli gibi
Gız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledinSizleri özledim
Kendimi boşlukta gibi hissettim bi an Asko ya banlansak süper olur bak aha haa aksiyon şartGız dün buradaydın hangi ara özledim, ben hariç burda özlenecek kimsede yok , onları boşver neyimi özledin
Bak bdv de beraber banlanalim diye özlediysen olmaz o iş
Ayy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diyeKendimi boşlukta gibi hissettim bi an Asko ya banlansak süper olur bak aha haa aksiyon şart
Ben çok uslu oldum ki +18 de neymişAyy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diye
Arkanızdan gıybetinizi bilem yaparım
Hele helee bağ sen Memikler ne durumda peki ahhaaaa allahım bize de nasip olur mu acer MemikAyy yok baci ben almayayım, memikleri yaptırdım dışarıda çıkamıyorum burada takiliyorum atılmayayım birde Evva i al sen onunlan banlan beni ardınızda bırakın üzülmem merak etmeyin ardınızda kaldım diye
Arkanızdan gıybetinizi bilem yaparım